Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• GB-u idu rezultati na ruku ali zato oni ne mogu da privedu kraju iako su vodili 27-10. Cikago izjednacio,1:30 do kraja

Comment

• Kakve ludnice u Baltimoru i Hjustonu,Bold potez trenera Hjustona pa stavio kilavog Osvajlera na klupu i ubacio rezervnog QB i sad preveli..
      Tenesi u poslednjoj selundi slavili u Kanzasu
      I u Cikagu nereseno
      Od 19h tekme vrh
      sigpic

Comment

• Cudesni Rodzers.
        sigpic

Comment

• Auuuuuuuuu kakva magija Rodzers - Nelson i onda Krozbi za tri poena

Comment

• Uzeše na kraju Pekersi, fild gol u poslednjoj sekundi... Ali Rodzers objasnio...uhvatio je formu u pravom trenutku.

Jedva čekam sad Denver i Petriotse. A hvata me nešto san, ne znam hoću li izdržati do kraja...
            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• GB sada ima sve u svojim rukama. Cekaju Minesotu i idu u Detroit. Bice loodilo u toj grupi

Comment

• Gleda li neko preko SK-a? Koči li vama SK3? Na svakih 5 sekundi zakoči na kratko...
                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Gledam Barsu na SK i koci mi.
                  DALE 1992-2020
                  NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• @zola pitanje je hoce li i biti potrebe gledati do kraja, imam neki osecaj da ce ih Patriote pregaziti. Sto se tice SK3 sve radi normalno kod mene.
                    sigpic

Comment

• Nije nemoguće, mada nadam se da se neće predati tako lako...

p.s. Da, da..koče sva tri kanala...
                      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                        Gleda li neko preko SK-a? Koči li vama SK3? Na svakih 5 sekundi zakoči na kratko...
                        I kod mene,sada se smirilo. Svi kanali su zabadali,verovanto si na D3 kao i ja. Javio mi i drugar da i njemu zabada

Comment

• Krivo mi za Tampu što izgubiše ovako. Ali imali su nekoliko odličnih šansi u poslednjoj četrvtini da pobede ovo, ali su totalno stali. Vrhunska 3/4, mislim da Dalas nije znao gde bije, ali eto totalno su stali u 4/4.
                          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ја гледао само прво полувреме где је Далас баш моћно одиграо у нападу и помислио да је готово после 17:6, тек сутра видео да су ови дошли на 17:20. На крају се извуче Далас, видећемо како ће Далас изгледати у плеј офу када буде много више притиска.

Comment

• Znaš kako, treća četvrtina je bila klasični Klopov blickrig...sve brzo, tečno i agresivno, dok je četvrta npr. bila kao naše drugo poluvreme protiv Sevilje u finalu...

p.s. Sad odgledah ovaj fild gol Tenesija u poslednjoj sekundi. Izvodi Sakop fild gol sa 53 jarda, ne dobacuje do gola ali trener Kanzasa zatražio tajmaut da bi ga omeo i ponavlja se pokušaj. I u drugom lagano postiže gol...ludnica...
                              Last edited by z0La; 19-12-16, 17:47.
                              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Sta se desilo FIladelfiji? Sjajno su krenuli a vec dugo ne znaju za pobedu

Comment

Working...
                                X