Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da li me zezaš da je Detroit ovako dobio tekmu...

Celo drugo poluvreme očajni, nikakvi, ne mogu da se spoje. Sa druge strane, Bredford precizan celu utakmicu, i na 30 sek do kraja baci intersepšn na nekih 30 jardi od svog gola...

Mnogo, mnogo rtdiran način da izgubiš tekmu.

Last edited by z0La; 24-11-16, 22:05.
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Изглупирао се Бредфорд превише.

Али какав почетак Елиота

Comment

• Ne možeš pobediti ni srednjoškolsku ekipu ako kod fild gola ne možeš organizovati specijalni tim za 40 sekundi. Što jeste šteta, uzevši u obzir da su Redskinsi jedna od retkih ekipa koja u ovom trenutku može da se nadigrava sa Kaubojsima.
        sigpic

Comment

• Učinak u red zoni Washingtona čitave godine je vrlo loš čitave godine. A Cousins vodi ligu u prebačenim jardama. Zanimljivo

Comment

• Kakvo bacanje Newtona :o Nekako uhvacena i eto. Preoktret Karoline u Crnoj Rupi. Tampa vodi, Jetsi vode, ludnica
            1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
            1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
            sigpic

Comment

• bravo carolina,kako ste glupi

Comment

• Luda utakmica skroz Oukland - Panteri
                Svaka cast Karu za povratak na teren

Kako da premetis tim pored ovakvih navijaca?

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
                Last edited by BogdanB; 28-11-16, 09:32.

Comment

• Lako, pljunes kes ispod stola.

Comment

• Konacno GB pobedio.
                    Napad funkcionise, Rodzers I Adams su przili, dva TD-a. Trcanje je I dalje tanko.
                    Odbrana mora I dalje da se popravi, da digne nivo igre.

Comment

• Dalas ne staje,11-a pobeda za redom. Mogla je Minesota do izjednacenja preko konverzije za dva poena ali imali su los start I usledila je kazna. Posle ocajno bacanje Staforda.

Comment

• Minesota je izgubila meč onog trenutka kad su poklonili loptu Dalasu posle izbijene lopte nakon panta u 4/4. To je po meni bio prelomni trenutak. Totalno su limitirali napad Dalasa. Ne sećam se da li su Kauboji uopšte ušli u crvenu zonu, ako se ne računa ono jedno hvatanje Brajanta. Pokloniš loptu u poslednjoj četvrtini protivniku na 10 jardi od gola.

Inače, odbrana Minesote odigrala vrhunsku utakmicu. Šteta što napad nije mogao da isprati. Jedini dobar drajv na celoj utakmici su odigrali na 2 minuta do kraja, šta više reći...

Bredfrord bacio lošu loptu na kraju, ali možda je bio i faul...
                        Last edited by z0La; 02-12-16, 14:53.
                        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Jako ruzna ekipa je minesota, sa ovakvim napadom nzm uopste kako su dobili ovih 6 utakmica do sad, nece ni u play off uci kako sto je stvari. Trenutno moze samo Peterson da ih uvede u play off i spase im sezonu ako se vrati u dobroj formi sto mislim da je tesko posto je odsustvovao 2 meseca. Sto se tice dalasa mislim da su odlicni kako u napadu tako i u odbrani sto i njihov skor pokazuje 11:1, ali misli da nece stici ni do konferenciskog finala zbog njihovog neiskustva na dve najbitnije pozicije u ekipi( preskot i eliot)

Comment

• Jako ruzna ekipa je minesota, sa ovakvim napadom nzm uopste kako su dobili ovih 6 utakmica do sad
                            Kordarel Paterson i odbrana. Napad je u problemu zbog toga što su se ofanzivni linijaši na svakoj poziciji bar jednom izmenili i očito su neuigrani. Bredford mora brzo da baca i to je radio sinoć relativno dobro, ali kako nema Pitersona, nema alternativu u vidu trčanja i brzo ga pročitaju. Piterson je klasa, Azijata i Mekinon nisu. Pekersi i dalje imaju dobru šansu da dignu diviziju, pošto je loša ove godine, jako loša. Mislim, Pekersi su takođe loši, ali verovatno najmanje loši od ostalih. Ali svejedno, mislim da bi Džajantsi i Redskinsi (ako dođu do vajld-karda, što očekujem) trebali počistiti bilo kog iz ove divizije u prvoj rundi.

Imaju dobar raspored do kraja i mogu videti da će protiv Grin Beja biti ključan meč za diviziju. Trebaju im četiri pobede.
                            Last edited by Crni Đorđe; 02-12-16, 17:50.
                            sigpic

Comment

• Slazem se sa tobom ali realno gledano bredford nije kalibar kvoterbeka ni za play off,a kamoli za neki vecu uspeh. Sto se tice grin beja mislim da ulaze 100% u play off, slagaju im se polako kockice i ako se Kristijan Majkl uklopi u ekipu bice jako neugodni u doigravanju. Obozavam da gledam Rodzersa kad igra sa takvom lakocom i nosalancijom, pritom ima jako dobar korpus hvataca tako da ocekujem mnogo konkurentniju ekipu Pakersa u nastavku sezone. Sta reci za Rejderse... Po meni medju cetri najbolja napada u ligi( uz nju orlaens, nju england i dalas) i po meni najveci favoriti iz senke ove godine za super bowl

Comment

• Nesto ne slusaju ruke hvatace GB-a

Rodzers I Metjuz pod znakom pitanja za nedeljni mec.

Comment

Working...
                                X