Klasika u Pitsburgu, tvrd divizijski meč. Ako odbrana nastavi biti čelična, pobeda ostaje na Hajncu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by BogdanB View PostI ja sam za Stilerse ali mi deluje da su sudije pogresile.
Comment
-
Originally posted by BogdanB View PostAla ih pokradose..
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Comment
-
Da l' ona dvojica sto su prenosili Green Bay - Minnesota znaju pravila?? U'vatise se za Jared-a Cook-a i prvi daun, nece da batale, covek ocigledno nije osvojio prvi daun. Izgleda da je sto manje poznavanje pravila i sto vece uzdizanje Rodgersa u nebo sva kvalifikacija potrebna za komentatora, cast izuzecima.
Comment
-
Piterson pokidao meniskus, ocekujem barem da 3-4 nedelje pauzira i da ce najkasnije da se vrati pocetkom novembra.
Slabija Denverova odbrana u odnosu na proslu sezonu, bice njima veselo bez Vera u sledece 3-4 nedelje.Nego se u nasoj ligi, mnogo vrednuje fumble i TD.Uostalom poeni na fantaziju uopste ne reflektuju kolika je njihova odbrana dobra zato sto recimo ne uzima nekoliko parametara, ali nesto ne bih sada da davim o tome.Jeste da Indijanapolis i Karolina imaju dobre napade, da su uspeli da ih zadrze na 14 poena, to bi vec bilo za divljenje.Uostalom u prvoj tekmi ih je Karolina ubila, pa se zatim samoubila.Last edited by Ricma; 20-09-16, 00:55.
Comment
-
Браво за Филу. Не знам кад су последњи пут везали две победе. Венц господин мора да се испрати. Надам се да ће остати у Фили и да ће да граде нешто јако са њим.
Carson Wentz is 1st rookie QB to start and win his 1st 2 games of a season with no team turnovers.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment