Karolina zasluzuje da uzme SB. Stvarno maestralno igraju. Newton trci ekstra, a kad baci pas, to ide kao metak. Definitivno najbolji novi kvoterbek.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Njuton i mačke protiv odbrane Bronkosa. Poezija.
Palmer je očajan. Loše odluke, loše odluke svuda. Ofanzivna linija se jeste često urušavala, ali Palmer samo doprinosi većoj dubiozi.Last edited by Crni Đorđe; 25-01-16, 03:49.sigpic
Comment
-
Originally posted by Урош View PostПа ваљда му ово дође као неки апгрејд. Кад већ нема (не зна) коме да баци нек уме да потрчи...
Mislim da je Karolina dosta gori match-up za Denver, imaju dosta bolje izbalansiraniji napad i daleko vise koriste trcanje od NE+Kem je dosta veca pretnja i imaju dosta bolju OL.Zbog toga sto su pobedili Sijetl, jutros Arizonu blage sanse dajem Karolini.
Comment
-
Ja ih uopšte ne gotivim, jer mi deluju nerealno, pogotovo kao Kem. U fazonu sam, hej nije to ok, pa ne mozes i da bacas i da trcis tako dobro.
Ja necu prezaliti sto nisu prosli GB i Pitsburg.
Denver je igrao najbolju odbranu koju sam gledao, ali videćemo da li će Kema baš tako da uhvate.
Mening me uopste nije odusevio, par dobrih pasova, to je sve. Toliko brzo potroše prva dva dauna, nekako je uvek borba, hoče ili neće. Ništa specijalno. Neću ništa da nagoveštavam, ali koliko vidim igra Denver dobro, ali Karolina se igra. I to je opasno. Svaka im čast. Mislim da bi Sijtel najviše uradio protiv njih, ili GB, PIT.. neko sa prejakim QB.
Palmer je Endi Marej. Na čelu mu piše L
Comment
-
Kem mi deluje kao kad igraš nba kao klinac pa na create player namestiš centra najvišeg mogućeg, pa da bude i brz, da čuka, a može i da šuta. Skill sve 99deluje nekad nerealno, simpatican je kao lik, ali ne svidja mi se bas zato što trči i sve radi. Polako, videćemo ga i u finalu. Mada mi ne deluje kao plašljivko, naprotiv.
Comment
Comment