Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajde bre Broncosi, rešavajte ovo

Comment

• Bravo za odbranu, sada pametno sa vremenom i to je to...

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
      VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Ajmo otkaz za dečaka. Ti u takvoj utakmici fambl praviš, neverica. Ne znam što su trčali uopšte, haos. Ispade i GB a i Pitsburg zbog gluposti. Kakav haos.

Comment

• To bi trebalo da je to. Sada kao što kaže mIletić pametno odigrati do kraja i ne dozvoliti neku smešnu grešku i tu je finale..

Odličan McManus, 5/5 večeras ..
          Last edited by Lord Aleksoni; 18-01-16, 01:44.

Comment

• To bi bilo to. Biće zanimljivo u nedelju..
            "Nema predaje, povlačenja - ko hoće da ga pamte!"

Comment

• Razmontiraće ga Brady! Samo da ne uzmu Arizona i Denver. Jebem ti koliko se razočarah u poslednja 24 h

Comment

• Mnogo teska utakmica, mnogo... Realno pobedio je bolji tim i bice daleko zanimljivije gledati ovo finale jer bi Stilersi bili unakazeni u gostima...
                U nedelju moj omiljeni tim protiv mog najomrazenijeg tima i ista situacija sa QB, bice interesantno za gledanje i nadam se dobrom retultatu mada nisam neki veliki optimista

VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Važnost dobrog kikera. Šteta za Čelične, dobro su odradili meč, Rotlsberger je dobro odradio meč, samo ta ispuštena lopta... Mada mislim da su Petriotsi dobili lakšeg rivala, ali videćemo.
                  sigpic

Comment

• Možda je ova poslednja sezona Peytona a verovatno i jeste. Zato je ovo bitna pobeda, baš bi bilo extra kada bi uspeo da dođe do još jednog SB na kraju karijere, sada u finalu sudar titana, njega i Bradyija pa neka pobedi bolji. Po meni, ko tu pobedi ima najviše šansi za SB, iako su dibri i Arizoan i Carolina ali prednost dajem ovima..

Comment

• Originally posted by Miletić View Post
                      Mnogo teska utakmica, mnogo... Realno pobedio je bolji tim i bice daleko zanimljivije gledati ovo finale jer bi Stilersi bili unakazeni u gostima...
                      U nedelju moj omiljeni tim protiv mog najomrazenijeg tima i ista situacija sa QB, bice interesantno za gledanje i nadam se dobrom retultatu mada nisam neki veliki optimista

Po čemu je Denver bolji tim? Da je Ben cele sezone igrao, i da su kompletniji, da je baba deda. Svejedno i dalje mislim da nije bilo fambla ne bi Dener ni postigao TD. Može se reći da su oba tima zaslužila, ali da je bolji prošao nije.
                      A Manning iako mi je gotivan bio, i nemam ništa protiv niti njega niti protiv Brady-ja, pre svega poštovanje za obojicu, sumnjam da će išta moći da uradi. Jednostano da je bio tu DeA Williams i da je Brown igrao i Ben da je zdrav, opet mnogo da je i kad bi, bio bi Denver razmontiran i neću prežalti mesec dana narednih ovu šansu.

Comment

• Petriotsi će pregaziti ovakav Denver, makar se igralo u Aspenu, pod nagibom od 45 stepeni protiv Petriotsa.

Očekujem Karolinu iz NFC-a. Zajebavali su se danas u drugom poluvremenu, ali neće i sledećeg vikenda.
                        Last edited by Crni Đorđe; 18-01-16, 02:34.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                          Po čemu je Denver bolji tim? Da je Ben cele sezone igrao, i da su kompletniji, da je baba deda. Svejedno i dalje mislim da nije bilo fambla ne bi Dener ni postigao TD. Može se reći da su oba tima zaslužila, ali da je bolji prošao nije.
                          A Manning iako mi je gotivan bio, i nemam ništa protiv niti njega niti protiv Brady-ja, pre svega poštovanje za obojicu, sumnjam da će išta moći da uradi. Jednostano da je bio tu DeA Williams i da je Brown igrao i Ben da je zdrav, opet mnogo da je i kad bi, bio bi Denver razmontiran i neću prežalti mesec dana narednih ovu šansu.
                          Meni je bolji, ima bolju odbranu i manje problema sa povredama i smatram da mogu da pruze znacajniji otpor patriotama nego sto bi to bio slucaj sa Stilersima. U medjusobnom okrsaju pred kraj regularnog dela su Stilersi jedva tesno pobedili na svom stadionu i to protiv Osvajlera koji ih je razbio u prvom poluvremenu pa je u drugom sve zivo prolazilo na realciji Ben-Brown i tako su preokrenuli...
                          Sa drugim delom teksta se slazem, pitanje je samo koliko ce biti ili nece biti neizvesno, prosto previse gresaka pravi ta cuvena odbrana Bronkosa a u napadu hvataci nisu na visini zadatka i to ce patriote znati da kazne.

VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Pa nisu Osvajlera stavili zato što je Pejton kidao pa da je Denver bio slab. Manning sinoć prosek, pre svega zbog hvatača, u par situacija se dobro snašao, Ben je odvalio kroz sredinu. Falio je tačno jedan TD Browna, a videli smo da je to konekcija tipa Brady Gronk... Nema ovde odbrane bez napada. Moze jedan deo tima da bude bolji, ali ako NE bude imao duze drajvove, a hvataci budu kiksali, pa se zavrsi drajv za minut i po, dva... eto razapete odbrane.
                            A Manning mi ne deluje odlučno, prvi ili prva dva napada idu trčanjem. To je ok ali ne uvek. Nema onih lucidnih pokušaja tipa Rodgersa...Mislim da je u Denveru najbolje odigrao onaj RB C J Anderson valjda. Jesu mu pravili livadu, ali Lejsi krme bi se onde srusio.

Comment

• Normalno da ce ici trcanjem ako vec hvataci imaju suplje ruke... A CJ je imao nekih 7 jardi po trcanju u proseku sto je odlicno i tu su videli svoju sansu, to je makar jasno...
                              Opet kazem, patriote koliko god ne volim dajem im prednost, 70:30 u njihovu korist za prolaz u SB a nadam se da ce ih tamo Karolina odvaliti, ne gleda mi se kako uzimaju jos jedan prsten

VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Vrhunski sport a samo komentar na ove koji se čude kako se zove football a igra se rukama.Nije riječ o foot kao engleskoj riječi za stopalo nego je foot mjerna jedinica u americi kao kod nas centimetar.1 foot ima 30cm i na osnovu te mjerne jedinice je ovaj sport dobio ime kojeg prate mase ljudi na balkanu te je po meni puno zanimljiviji od našeg nogometa.Svi oni koji govore kako je sport dosadan se nisu niti potrudili proučiti pravila a mnogi koji su mi došli sa tom pričom i koji su na moj nagovor pogledali utakmicu u mom društvu gdje sam im sve objasnio nakon toga prate football svaki vikend
                                Ja za ovo nisam imao pojma niti me je nesto puno interesovalo.Svakog dana covek nesto novo nauci.

Comment

Working...
                                X