Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja takodje,bice kako ce biti ali eto ako mogu da biram,molio bi za Superball duel SEA-NE
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Kod mene ce sve zavisiti ko bude prosao u prvom mecu dalje, u oba slucaja bih zeleo da prodje Sijetl dalje sa tim da bih u onom gorem zarko zeleo da prodju oni dalje.SF-Den bi za mene bilo negledljivo finale i usao bih u dilemu da li uopste da gledam SB sem Half-Time Show.

Comment

• Tesko ce Patsi veceras do pobede. Previse povredjenih igraca, pogotovo u odbrani.
        Jedino da Pejton nesto zasere

Comment

• Ili to ili Velker da ispusti neku bitnu loptu, pa da nas vrati u igru.Time bi pokazao da je jos u sluzbi NE.

Nastavi svoj niz, Vese.Nemoj nas razocarati!

Comment

• DEN-SF lagano

Comment

• SF dobija !!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Posto sam procitao jedan tekst vezan za rivalstvo Harbaroa i Kerola, sada definitivno zelim zarko da Sijetl prodje u oba slucaja. xDProtiv RB koji se umislio da je QB kao i protiv Dzimija.

Ovaj covek vam je institucija.Da vam je QB takav ne bih imao nikakav problem sa tim da osvoji SF i pored toga sto im je trener djubre prvoklasno.

UDRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by Ricma; 19-01-14, 17:13.

Comment

• E jbg, doslo je novo vrijeme. Ove tvoje djedurine ce sjutra u penziju

Comment

• Преноси ли (овај наш) ФОКС Супербоул? Знам да иде на њемачком САТ1.
                    винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!

Comment

• Originally posted by аутсајдер View Post
                      Преноси ли (овај наш) ФОКС Супербоул? Знам да иде на њемачком САТ1.
                      Izgleda da prenose. Barem sam tako pročitao juče.

Comment

• Одлично
                        винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!

Comment

• Ceka me jos jedna budna noc,a sutra radni dan Al moram moje Seahawkse da odgledam...Nadam se da ce se Russell malo popraviti,mora da ekplodira veceras da skine pritisak sa Linca malo.....Sad u 21h simpatisem vise Pejtona,tako da navijam za uzbudljivu tekmu,i Denver,mada lakse su Patriote za finale
                          sigpic

Comment

• Navijacu za Sijetl, od ove ostale tri ekipe ne znam koja mi je ogavnija

Comment

• Odbranjen prvi udar Pejtona,svaka cast i to jos sa cinjenicom = Petsi sa 2. komada lajnbekera
                              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Beličić se vec uspanicio

Comment

Working...
                                X