Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Maric91 View Post
    Sada imaju otvoren put ka finalu Konferencije.Ne verujem da ce ih Karolina ugroziti sledece nedelje.Ne znam od kog meca cu se vise smoriti u nedelju.
    Pa ne znam bas. Meni je Karolina takva ekipa da moze da pobijedi svakoga. Ako izbace SF navijacu za njih.

Evo jedan avatar da malo osvjezim forum

Comment

• Isto tako moze da izgubi od svakog(), Njuton i jos par njih igraju prvi put u PO i nemaju to iskustvo igranja u post-season.A SF vec treci put zaredom igra polufinale NFC-a.Takve stvari na kraju mogu da prelome u njihovu korist.Ko da bi i imao izbor za koga da navijas izmedju njih i Sijetla.Za Sejntse nisam video ni da ih volis ni da ih hejtujes, pa kontam da si tu neutralac.Sto se mene tice voleo bih da prodju Sijetl, jedina ekipa sa NFC-a koju gotivim.

Comment

• Saints-i su mi ok ekipa. Brees je faca i gotivna su mi ekipa najvise zbog njega. Volio bi i ja da oni prodju SEA Bolje po 9erse

Da se ne lazemo, ako/kad SEA ispadne svi ce lakse disati

Comment

• Da li ova smecad sa arene sve utakmice PO-a prenose na kecu samo Patse na dvojci?
          Kako bih zapalio tu televiziju

EDIT: I Denver prenose na dvojci ali to me ne zanima.

Comment

• Brate, zasto gubis zivce kada imas gamepass?Daleko bolja slika koja dostize do 3000-4500 Kbps o cemu u AS mogu samo da mastaju da takvu sliku emituju.

Veceras spremam poseban rezim spavanja, moraju se obe utakmice pogledati.

Moje zelje:NO, NE, Karolina i SD.

Realno kako ce da bude:Sijetl, NE, SF i Denver.

Mada ne bih imao nista protiv i ako Sijetl prodje, do sada nisu osvojili nijedan SB pa ako doguraju do finala, a ne sastanu se sa NE verovatno ce da budem na njihovoj strani.
            Last edited by Ricma; 11-01-14, 09:52.

Comment

• I ja bi voleo ovakav prolaz ekipa ali ipak mislim da nema teorije da SD dobije ovakvog Pejtona i ostale u DEN.
              Navijacu za SEA pa dokle doguraju... nisu bez sansi .
              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                Da li ova smecad sa arene sve utakmice PO-a prenose na kecu samo Patse na dvojci?
                Kako bih zapalio tu televiziju

EDIT: I Denver prenose na dvojci ali to me ne zanima.
                Сад знаш како се осјећам када Спорт Клуб почне да силује етер тенисом, док су у запећку руски, шкотски и енглески фудбал (мислим на Чемпионшип)......
                винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                  Brate, zasto gubis zivce kada imas gamepass?Daleko bolja slika koja dostize do 3000-4500 Kbps o cemu u AS mogu samo da mastaju da takvu sliku emituju.

Veceras spremam poseban rezim spavanja, moraju se obe utakmice pogledati.

Moje zelje:NO, NE, Karolina i SD.

Realno kako ce da bude:Sijetl, NE, SF i Denver.

Mada ne bih imao nista protiv i ako Sijetl prodje, do sada nisu osvojili nijedan SB pa ako doguraju do finala, a ne sastanu se sa NE verovatno ce da budem na njihovoj strani.
                  1. TV mi je mnogo veci nego monitor
                  2. Iz nekog razloga mi secka kada idem fullscreen na GP (tako mi je i sa youtubetom), pa moram na manjem prozoru da gledam. Nije tragedija, ali jbg

Comment

2. Iz nekog razloga mi secka kada idem fullscreen na GP (tako mi je i sa youtubetom), pa moram na manjem prozoru da gledam. Nije tragedija, ali jbg
                    Los ti je flash player

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                      I ja bi voleo ovakav prolaz ekipa ali ipak mislim da nema teorije da SD dobije ovakvog Pejtona i ostale u DEN.
                      Navijacu za SEA pa dokle doguraju... nisu bez sansi .
                      Ja im dajem dobre sanse zato sto nema Von Milera, pa bi recimo Alen i drugi WR mogli da budu aktivniji nego protiv Sinsinatija.Specificna su oni ekipa, u roku od par minuta mogu da udju u Disintegration Mode, a do tada da se dobro drze u tekmi.Na trenutak ti se ucine da su ozbiljna ekipa, a ubrzo posle toga prave amaterske greske.Najvise se secam njihove proslosezonske utakmice sa Denverom kada su usli u 21:0 do 35:21.Cinjenica je im se odbrana poboljsala u poslednjih par nedelja, pa ako uspeju da delimicno zaustave napad Denvera imacemo neizvesnu i napetu utakmicu.

@Ljuba

Jel ti to preko svakog web-browser-a secka full screen?Ja bi s uvek iscimao na manjem ekranu za sliku veceg kvaliteta.Mada sta ja pricam, meni je monitor 22 inca, a TV 34.Doduse nemam AS tako da se zna sta mi preostaje.
                      Last edited by Ricma; 11-01-14, 14:26.

Comment

• Pa ne secka mi kad gledam NBA tako da nije do flasha (koji redovno apdejtujem), a samo chrome koristim tako da neam pojma kako bi bilo preko mozile

EDIT: I meni je monitor 22, ali je tv 38.

Ma i da mi je tv od 300 inca gledao bih ja na monitoru da mi ne secka.
                        Veceras nemam izbora, sta da se radi...

EDIT 2: Chargersima se vratila zverina Ingram i sada imaju veoma zajeban front 7. Pitanje je da li ce igrati RB Mathews (koji je konacno imao breakout sezonu), ali ja kapiram da hoce.

Comment

Ако имаш сателитску, на њемачком SАТ1 иде директно IND vs NE од 2h.
                          винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!

Comment

• Originally posted by аутсајдер View Post
                            Ако имаш сателитску, на њемачком SАТ1 иде директно IND vs NE од 2h.
                            Nemam
                            Ma snacicu se i ovako, nije frka.

Comment

• Znaci krljaju se za sve pare
                              Neki taklovi mogu biti (bez trunke dileme) protumaceni kao pokusaj ubistva. I love it.
                              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Dobro vece ljudi, prekucao sam spavanje.

Vidim da ih razbija Sijetl, na poluvremenu cu pogledati najbitnije sto sam propustio.

Comment

Working...
                                X