Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Koliko zezam druga za Meninga što je odigrao ovakvu utakmicu i upisao rekord sa brojem jardi i bačenih pasova za TD. Odmah mi rekao utakmicu u kojoj je Brejdi imao 500+ yardi i 6 pasa za TDOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Mening sinoc zaista bravurozan, ocekivao sam vise od sampiona ali bili su kao raspojasana banda.
Ne treba nista preudicirati ali mozda im ova sezona (Baltimoru) bude kao izduvani balon...
dosli,videli,pobedili i sada nemaju snage ni da zive.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostTo cemo jos videti.
Pritom Welker nije uopste skup igrac.
Da se nadamo da ce Dobson, Thompkins, Boyce i Sudfeld dati neku novu dimenziju i raznovrstnost ekipi. A mislim da hoce...
Comment
-
-
Пренос НФЛ-А
Коме не смета италијански: http://www.lyngsat.com/tvchannels/it...-Italia-2.html на Хотбирд-у. Недјељом пренос од 19 часова, а уколико је Гуглов преводилац добро превео овај текст http://www.mediaset.it/italia2/artic...l-league.shtml иду укупно 2 преноса седмично..... мени ће чова инсталирати у наредних дан-два.
Невоља ће бити ако га затамне преко сателита....винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!
Comment
-
Gavrani bas ocajni, posle onog INT-a Fleka covek se skroz pogubio, nista nije odigrao kako treba, bila jedna situacija u 3/4 cini mi se na 3rd down-u kad se Jones otvorio a Fleko napravio glupost, da je tu odigrao kako treba mozda bi se i vratili, ovako ce da bude zanimljiva njihova divizija, moze li Big Ben da odigra jos jednu dobru sezonu?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Momci nov sam na forumu,pa nemoj te zameriti na neznanju,sta se desava sa nfl prenosima dosad je bilo na Espn america,posto imam sbb a sad tog programa nema u njihovoj ponudi.Da li se mogu utakmice negde gledati ikako?Znam za arenu ali mi se ne placa dodatni paket.
Comment
Comment