Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa taj feed od "MeTv" Kipar je u HD (i poznat je godinama)
    ali ovo je drugi feed,napisao sam tako u onom postu.

Ovo je ovaj novi koji ce biti ako Bog da pored ovoga MeTv:

*
    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Ajde bre! Ubicu nekog

Comment

• Колико их изломио овај Томас (#88, Денвер). Божеее... ово је његов поен!

/едит

Убија их Денвер у 3/4.
        Last edited by Урош94; 06-09-13, 05:18.
        Arise, Serbia!
        You fell asleep long ago,
        And have lain in the dark.
        Now wake up
        And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Štea što je retardiran

http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-m...39022/Drop-six
          Originally posted by Brajkula
          Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Не верујем да је неко планирао да узме Лига Пас, али ако јесте...
            Arise, Serbia!
            You fell asleep long ago,
            And have lain in the dark.
            Now wake up
            And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Pejton juce odigrao istorijsku utakmicu. Jedva cekam da zasere u PO-u

Welker pokazao kakav je majstor. Veliku gresku su napravili Patriotsi...

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                Welker pokazao kakav je majstor. Veliku gresku su napravili Patriotsi...
                To cemo jos videti.
                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Koliko zezam druga za Meninga što je odigrao ovakvu utakmicu i upisao rekord sa brojem jardi i bačenih pasova za TD. Odmah mi rekao utakmicu u kojoj je Brejdi imao 500+ yardi i 6 pasa za TD
                  Originally posted by Brajkula
                  Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Mening sinoc zaista bravurozan, ocekivao sam vise od sampiona ali bili su kao raspojasana banda.
                    Ne treba nista preudicirati ali mozda im ova sezona (Baltimoru) bude kao izduvani balon...
                    dosli,videli,pobedili i sada nemaju snage ni da zive.
                    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                      To cemo jos videti.
                      Amendola je i zdrav losiji od njega. Ne kazem, odlican igrac je u pitanju ali je losiji od Wesa. Na to dodas da ce se 99% povrediti tokom sezone i sve ti je jasno.
                      Pritom Welker nije uopste skup igrac.

Da se nadamo da ce Dobson, Thompkins, Boyce i Sudfeld dati neku novu dimenziju i raznovrstnost ekipi. A mislim da hoce...

Comment

• Recivers don't make Tom Brady, Tom Brady makes recivers
                        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• http://instagram.com/p/d5qxnAvCgL/

Comment

• Пренос НФЛ-А

Коме не смета италијански: http://www.lyngsat.com/tvchannels/it...-Italia-2.html на Хотбирд-у. Недјељом пренос од 19 часова, а уколико је Гуглов преводилац добро превео овај текст http://www.mediaset.it/italia2/artic...l-league.shtml иду укупно 2 преноса седмично..... мени ће чова инсталирати у наредних дан-два.

Невоља ће бити ако га затамне преко сателита....
                            винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!

Comment

• Gavrani bas ocajni, posle onog INT-a Fleka covek se skroz pogubio, nista nije odigrao kako treba, bila jedna situacija u 3/4 cini mi se na 3rd down-u kad se Jones otvorio a Fleko napravio glupost, da je tu odigrao kako treba mozda bi se i vratili, ovako ce da bude zanimljiva njihova divizija, moze li Big Ben da odigra jos jednu dobru sezonu?
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Momci nov sam na forumu,pa nemoj te zameriti na neznanju,sta se desava sa nfl prenosima dosad je bilo na Espn america,posto imam sbb a sad tog programa nema u njihovoj ponudi.Da li se mogu utakmice negde gledati ikako?Znam za arenu ali mi se ne placa dodatni paket.

Comment

Working...
                                X