Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Maric91 View Post
    @apa

Mislis da ce prava na emitovanje pre eurosporta dobiti Setanta i Chellomedia?Ne znam kako se oni kotiraju globalno, ali svakako da bi nama ljudima sa Balkana najvise prijao eurosport.Doduse ne znam kakvi su tamo komentatori, ali posto prenose NCAA bilo bi lepo kada bi to uspeli da spoje.NFL addict-i poput Nebojse se ne bi skidali sa tog kanala.

A i SK ima sta da prenosi u vecernjim terminima sto se tice fudbala+kada tu uleti prenos nba tako da ne bih voleo da tu zavrsi NFL.

Cisto sumnjam da ce Arena uzeti bolji paket, verovatno ce se zadrzati na ovom njihovom siromasnom paketu.Imaju oni sta da prenose nedeljom uvece i dobro je za njih sto mogu jedan prenos da uglave.
    Prava ce se verovatno kupovati na nacionalnom/regionalnom nivou.
    Tako da nesto ne verujem da ce panevropski kanal poput Eurosporta
    ulaziti u tu pricu. Jedino ako budu radili novi rebranding ES2,
    pa da tu guraju americki sport u vecernjem/posle-ponocnom terminu.

Mada, mozda uklope u tu pricu oko ES2 i NCAA basket, ali to su
    samo pretpostavke. ES2 je kanal vise na reginalnom nivou, pa ono
    sto recimo prikazuju kod nas, ne ide i u Spaniji, i obrnuto. Tako
    da mogu iskoristiti tu regionalnu klauzulu.

Ono sto ne bi bilo lose je da mozda SportKlub pokusa da uradi neku
    vrstu novobrendiranog kanala za americki sport na regionalnom nivou.
    Mozda to nije losa ideja, ali ipak moje misljenje je da ce za nasu
    teritoriju vrlo verovatno prava uzeti Arena, iz proste cinjenice da
    vec imaju kakvu-takvu saradnju. Nisam ubedjen da ce SK placati neke
    astronomske cifre za nesto sto im se u startu nece isplatiti.

Uglavnom, ostaje da vidimo sta ce se izdesavati.
    It is not the violence that sets a man apart.
    It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Ovo sa specijalizovanim americkim kanalom bi bilo fenomenalno. Cak mislim i da bi bilo vrlo gledano, NBA, NCAA, mozda NFL i NHL. Ako obuhvatis nekoliko sportova ne moras kupovati velike pakete da bi pokrio, reprize plus emisije, a i taj kanal moze da se emituje recimo od 6 uvece do 6 ujutru.
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• nazalost nekome u Dizniju je palo napamet da stedi a toje poceo sa prekidom projekta Espn Amerika. ljubitelji americkog fudbala ce verovatno biti uskraceni pracenja ovog sporta na najvisi profesionalni nacin koji se mogao raditi.

Comment

• U zemljama njemačkog govornog područja uskoro će se pojaviti novi sprotski kanal pod radnim nazivom Sportamerica HD. Kanal će emitovati popularne američke sportove koje gledatelji još uvijek imaju mogućnost gledati na ESPN America u SD-u i HD-u.

31. jula ove godine u Evropi prestaje emitovanje programa kanala ESPN America i ESPN Classic. Distribucija ovih kanala bit će obustavljena na svim kablovskim, satelitskim i IPTV platformama u Evropi ali i na Bliskom istoku.

Međutim, čini se da će gledatelji u Njemačkoj i dalje moći pratiti američke sportove. Hamburški sportski kanal Sportdigital odlučio je ponuditi gledateljima kanal fokusiran na američke sportove. Sportdigital već je podnio zahtjev za izdavanje dozvole za emitovanje, 21. maja ove godine.

Sportamerica HD trebao bi se pojaviti u ponudama kablovskih, satelitskih i IPTV operatera u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. Pokretanje novog sportskog HD kanala planirano je za 1. avgust 2013. godine što će osigurati neometan prelazak s kanala ESPN America koji prestaje sa emitovanjem dan ranije.
          http://teve.ba/article/15142/u-njema...portamerica-hd
          sigpic

Comment

• Ajde da se nadam da ce ga ubaciti i ovi slijepci iz T Com-a...

Comment

• Joj bre, nemoj, sport koji najvise volim na najgorem mogucem jeziku. Poludecu.

Comment

• Ljudi nece ga ubaciti niko kod nas sem ako ne odluce da kupe prava i za Balkan. Ovo je jedno od rjesenja. Prava su za Njemacku, Austriju i Svajcarsku, ali ostatak Evrope trazi zamjenu za ESPN America, vjerovatno cemo i mi.
                sigpic

Comment

• U Nemackoj je inace americki sport strasno popularan,
                  cak toliko da vecinu prenosa strimuju besplatno preko
                  spox.de. za njihovo geo podrucje.

Sportdigital je i do sada imao NLF i MLS. Moze se preko
                  EMU-a gledati na Astri u okviru ORF paketa. Imaju cak
                  i dual-lang opciju, pa se ne moraju ljudi patiti sa deutsch.
                  It is not the violence that sets a man apart.
                  It's the distance he's prepared to go.

Comment

• koliko sam ja upoznat, arenasport ima obezbedjena prava za nfl kada su u pitanju prenosi koji se rade na maternjem jeziku. sada da li oni imaju eskluzivnost za prenose u predstojecoj sezone to ne znam , samo znam da ce biti prenosa na njihovim kanalima. u kom obimu i paketu to cemo videti.
                    Last edited by dule.dr; 07-06-13, 14:59.

Comment

• Nebojsa rekao pre godinu i kusur da ce Tebow u Patriotse. Nebojsa zna.

Comment

• Sta ce raditi u Patsima , cistiti patike Bradyu ?
                        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Goalline, wildcat, WR, FB. Znace Belicic njega da iskoristi.

Comment

• Patsi ce dominirati AFC-om , sto se NFC-a tice trebalo bi Minesotu ozbiljno shvatiti ako budu zdravi. 49ersi prvi favoriti za SB iz NFC-a
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Umalo da zaboravim da ovo okacim.

Comment

• http://deadspin.com/5988706/fox-spor...in-is-involved

Ovo bi bila prava stvar.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X