Steta sto Anderson nece moci sa Berdihom da se sastane, mislim da bi konacno mogao da ga pobedi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2015.
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostBoga vam ostavite se teorija igara, pod jedan one nikakve veze nemaju sa tenisom jer one su model koji posmatra kooperaciju i konkurenciju. U sportu ona bas nikakvu primjenu ne moze imati.
Teorija igara je izmisljena prvenstveno zbog ekonomije. Cuj limitirana upotreba. Zatvorenikova dilema je najpoznatija ogra koja postoji i onda teorija igara ima limitiranu upotrebu u ekonomiji.
Nista nije iskarikiralo teoriju igara kao ekonomija. A sama teorija je jako primjenjivija npr. u evoluciji. U svom cistom i neiskrivljenom obliku.Last edited by NI; 08-09-15, 10:46.
Comment
-
Da li ces gadjati Feda posle SABRa zavisi od toga kako Fed odigra taj ritern, nikakva teorija igara tu ne moze da pomogne.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostDa li ces gadjati Feda posle SABRa zavisi od toga kako Fed odigra taj ritern, nikakva teorija igara tu ne moze da pomogne.Last edited by NI; 08-09-15, 10:52.
Comment
-
Originally posted by NI View PostTo je tipcni kometar onga ko vjeruje da za pojavu koju kontrolise vise od jedne varijable nema pomoci. Da se stvar treba prepustiti slucajnosti. Nisi ti jedina koja tako misli. Sigurno je vecina na tvojoj strani.
Ako Fed odigra ocajno taj ritern, totalno je glupo zapeti kao sivonja i gadjati u Federera, ako je prejaka lopta on ce je izbeci, a ako je slabija mozda uhvati volej. Tada je sigurnija opcija ici na passing jer je otprilike celo polje slobodno.
Tako da zaboravi na trenutak matematiku, statistiku i sve ostalo i razmisljaj malo drugacije.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostAko Fed dobro odigra taj ritern, on pada na liniju ili negde skroz u stranu, a igrac je tek izasao iz servisa i nema vremena ni da se pomeri ni da lepo reaguje i to je Fedov poen.
Ako Fed odigra ocajno taj ritern, totalno je glupo zapeti kao sivonja i gadjati u Federera, ako je prejaka lopta on ce je izbeci, a ako je slabija mozda uhvati volej. Tada je sigurnija opcija ici na passing jer je otprilike celo polje slobodno.
Tako da zaboravi na trenutak matematiku, statistiku i sve ostalo i razmisljaj malo drugacije.Last edited by NI; 08-09-15, 11:03.
Comment
-
Originally posted by NI View PostDa se nasalim. To sto si ti napisala je primjena teorije igra u rudimintarnom obliku. I vrlo moguce sa i u pravu. A opet ko zna, mozda neko, ako niko drugi onda Marinko Matosevic, dodje s nekom drugom idejom.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by FitnessGuy View PostBogme, fantastična teniska noć. Može se reći idealna noć za Fedexovce, a?
Gasquet u četvrtfinalu i to sam želio. Ako njega ne dobije onda stvarno - penzija
U drugom četvrtfinalu ne znam koga želim. Federer je razbio Andersona u Cincyu, ali opet igra fantastično. Wawrinka ne briljira, ali ne znaš kad će ga uhvatiti ono njegovo "ludilo". Na kraju se žrijeb potpuno otvorio i ne treba se žaliti.Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Comment
-
Federeru se, na njegovu srecu, otvorio zreb. Setnja do finala je sasvim izvestna. Jedina prepreka je neki monstruozni Anderson u SF (???). U finalu mozda ga ceka Conga a mozda Nole.. Protiv Noleta ima dosta toga da izgubi, veliko bi to bilo ponizenje izgubiti trece finale slema za redom na najomiljenijim podlogama. Dace sve od sebe u finalu posto je ulog ogroman, prakticno ugled celokupne njegove karijere. Federer u finalu bice skoro nepobediv.
Comment
-
Statistika posle drugog seta.I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.
sigpic
Comment
-
Originally posted by shminka View PostNije Federeru zrijeb nista otvoreniji nego je bio do sada, ispali su igraci koje je u zadnje vrijeme razbijao vrlo lako gdje god je stigaoThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment