Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Zatvorena je tema koja se zove uzivo komentarisanje meceva, mislila sam da ste do sada vec naucili da tamo nema diskusija.

Nije to isto gubljenje sna i ti to znas
    Postoji samo jedna stvar koju vise volis od Federera. A to je:

Spoiler
    tajna

Comment

• Jel zna neko oceli danas prenositi mec Simone Halep.?

"I love to speak with Leonard
      He’s a sportsman and a shepherd
      He’s a lazy bastard
      Living in a suit ."
      Leonard Cohen

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Daj Sandu uključi se u raspravu i daj NIu avatar neki

Još 5-6 puta maksimalno mogu odigrati, možda ni toliko...očekujem da najveći kaže dosta sljedeće godine

ne vjerujem da će igrati na USOu u finalu
        Ako "najveci" kaze dosta sledece godine (posle Ria na primer) nema sanse da odigraju 5-6 puta. Najvise 3-4 puta do tada, ako i toliko a i svi ti mecevi ce biti na podlogama koje favorizuju Fedeera (jednostavno nece biti dovoljno dobar - pre svega izdrzljiv fizicki) da dodje Novaku na tacnu na sporom betonu i sljaci. Mozda u IW i to je to. Ali cak i tada verujem da Novak moze da ga dobije, samo sto treba biti realan i priznati da ce to ici znatno teze nego na njegovim "omiljenim" podlogama.
        Tako da H2H moze da ode na bilo koju stranu. Videcemo.
        Po meni mogu se sresti sada na US (tu mislim da je Novak favorit ako se mec iole oduzi, i to prilican favorit), onda na Azijskoj turneju tj mastersu u Sangaju, Parizu i Londonu. U svim tim duelima Federer ima i te kako sanse za pobedu.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ne znam otkud svima da će poslije Ria u penziju, kao da OI u tenisu predstavlja neko najveće takmičenje

to i jeste neka mjera, možda još 3 meča

Comment

• Ne znam otkud vam ideja da ce sledece godine u penziju
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Svejedno je prilicno, ali na slemovima (najbitnijim mecevima realno) ce tesko moci da prismrdi Novaku.
              Videcemo, kao Novakov navijac bih najvise voleo da "na kraju" ima pozitivan H2H i sa Federerom i sa Nadalom, ali daleko od toga da ce to biti lagana i da je to gotova stvar.
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Ja ne znam zasto je taj h2h toliko bitan?
                Npr, da je Fed otisao u penziju krajem 2012. godine, imao bi pristojniji h2h sa Nadalom i bio bi u ubedljivijem plusu protiv Djokovica, ali mislim da tih nekoliko poraza vise mnogo manje uticu na njegovu karijeru nego cinjenica da se u 35. godini uspesno nosi sa igracima koji su 5,6 godina mladji od njega i koji su na vrhuncu.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ocekujem da do kraja godine odigraju 1-3 meca a naredne godine 3-6 meceva. Dakle to je ukupno 4-9 meceva.

Iza toga? Recimo 2-4 meca godisnje prije nego Novak ode u penziju. Uzimam 2018. kao najraniju sezonu za penziju a 2020 kao najvjerovatniju. Dakle, 30:24 je apsolutno moguce.

Comment

• A Role, on nece da ode u penziju? Nikad?

sigpic

with experience.

Comment

• Mnogo je to NI videces i sam uostalom.
                      Jedino ako ti ocekujes da Rodzer i naredne dve godine igra kao ove dve (14,15), sto je po meni malo nerealno, ali ne i nemoguce. Mora jos mrvu da mu padne intenzitet, a to ce drugima biti sasvim dovoljno da ga onemogucavaju da uopste dogura do Novaka toliko puta.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                        Mnogo je to NI videces i sam uostalom.
                        Jedino ako ti ocekujes da Rodzer i naredne dve godine igra kao ove dve (14,15), sto je po meni malo nerealno, ali ne i nemoguce. Mora jos mrvu da mu padne intenzitet, a to ce drugima biti sasvim dovoljno da ga onemogucavaju da uopste dogura do Novaka toliko puta.
                        Kako god obrnes, trebao bi biti barem jos 4-6 meceva od toga pola na brzom hardu.

Comment

• A sta je cilj sa 30-24, nadoknaditi 6 GSova manje?

Comment

• Rogera će šljaka naredne godine poslati u penziju, šteta ali mislim da su godine odradile svoje. A i vrijeme je za osvježenja.
                            1. Andrey Rublev
                            2. Thanasi Kokkinakis
                            3. Alexander Zverev
                            4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              A sta je cilj sa 30-24, nadoknaditi 6 GSova manje?
                              Uvijek mi uljepsas dan svojim peckanjem. Imas pravu mjeru, znak stila.

Nisam siguran da li dajes Novaku jos samo dva GS-a (17-11=6) ili pak racunas da ce Federer osvojiti jos koji?

30:24 nije cilj. To je prognoza koji ce biti rezultat ako budu igrali jos 13 meceva. Dajem jos tri pobjede Federeru. Pa ne mozes se zaliti na to.

Originally posted by bojanaBG View Post
                              A Role, on nece da ode u penziju? Nikad?
                              Pa shvatio sam da si u pravu.
                              Last edited by NI; 01-09-15, 12:36.

Comment

• Kakva bruka Imera sinoc,kada nije nijednom brejknuo Svarcmana onda mogu misliti kako je igrao.

Comment

Working...
                                X