Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Anderson je u strasnoj formi fantasticno servira i udara.
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ovo je bolesno brzo. Posebno po noci.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
        Mene strah za Roleta sad. Ovo je poprilicno brzo, moze Isner da bas uleti u zonu i da sve bude brzo gotovo.
        Meh... Role uglavnom ne gubi od drvoseca na GSu.

Comment

• Za sve postoji prvi put
          Zamislite polufinale Anderson-Izner 7-6 6-7 7-6 6-7 7-6 sigurno
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• I to bi bio pocetak kraja velikog Kevina Bolje je za turnir da Skot prodje
            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Kako se Kevin boji Andyevog riterna na drugi servis. A boji se i pobjede, izgleda.
              Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Jace Andy, jace, nisi ga dobro slomio. Rodik nije ponosan.
                sigpic

Comment

• Ok, moje iskreno misljenje i osecaj je da ce finale igrati Nole i Role. Nekako, njih dvojica su ove sezone najbolji, Andy je i on tu negde..
                  link

Comment

• Jebo organizatorima Kvitova i Konta sve. Cuj na centralni. Igraju 5 gemova 2 minuta
                    sigpic

Comment

• Idemoooooooooooooooo bre
                      Kevine, gotivan si igrac brate, ali oprosti, COME ON ANDY.
                      OVAKO

Comment

• Preveliki je šampion Murray da bi tako lako izgubio od Andersona. Da vidimo kakav ću biti prognozer, jer se ušlo u četvrti set.
                        Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• AUUUUUUUUUUU sta je stigao Endi, kakav otac auuuuuuuuuuuuuu

Nenormalno je ovo, Anderson ne moze da promasi, mec zivota definitivno.
                          Last edited by Stefan-kobe; 08-09-15, 02:41.
                          OVAKO

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                            Uzgred oprema mu je odlična,generalno mi se dopada oprema većine,za razliku od onog nesreTnog AO kada su svi koje sponzoriše Federerov sponzor bili šareni kao papagaji.

E,sada par reči o žrebu.Finale ove godine igraju Novak i Federer.Vavac i Marej mi izgledaju nekako bledo na terenu,bar do sada.Nadal možda može da iznenadi Novaka,pa mi pokvari prognozu,mada ono mučenje sa Ćorićem(koji je bio jako dobar) me je i navelo na prvobitnu pomisao da Rafa neće moći preko Novaka.Berdih je solidan do sada,Ferera nisam gledala,pa ako je neko pratio njegove mečeve neka napiše utiske.
                            P.S.Nostradamus is back ;)

Ajmo Kevine...
                            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Nece se ponoviti Wimbledon izgleda.. Naucio je Kevin valjda na svojim greskama a i Endi nije Djokovic. Nema on to u sebi da preokrene ovo.
                              sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Zijanio TB sa nulom Kakva pogacha od igrac
                                Bravo Kevine
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X