Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by notorious View Post
    Lagan žrijeb

Koliko samo napada sa osnovne i napada iz pola terena u FH koji Bautista ostavlja otvoren jer je majstor za potegnuti iz trka, koliko neuspješnih napada i nikako da upamti cijeli meč, svaki put tvrdoglavo u FH, najtvrdoglaviji teniser bez konkurencije.

Na sličan način je Del Potro ušao u mašinu u Australiji i nije se izvukao. Dobio ga je FH-om, NI izgleda nije gledao taj meč čim mu ne stoji poređenje. Odatle i nadimak "igračina" nema Sonje, ona bi to napisala
    Mislim da je shminka pricao o mecu DP-Federer. Svejedno DP-ov FH je bolji i opasniji ali puno drugoga Agut radi bolje pa FH moze da zasija.

Ispravna taktika je bila napadanje Agutovog FH u 3. setu. Na kraju je taj FH pukao. Agutove FH greske iznudjene i neiznudjene idu po setovim:

mec......38 (21i, 17n)
    1. set... 7 (3i, 4n)
    2. set... 8 (4i, 4n)
    3. set... 13 (8i, 5n)
    4. set... 10 (6i, 4n)

Comment

• Vidim ovde se pise o Agutu kao da je slepac najveci. Izgleda da ljudi blage veze nemaju koliko je to dobar igrac.
      I kao kenjalo ga jel? Verujem da se misli i da je odigrao mec zivota?
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sta je tesko prebaciti se na glavnu temu

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Svi modovi spavaju, niko da otvori live temu
          sreca pa je isao samo WTA tenis

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Jel zna neko koju marku opreme nosi Jang? Ono mi deluje mi kao list kanabisa
            --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Originally posted by Fića View Post
              Jel zna neko koju marku opreme nosi Jang? Ono mi deluje mi kao list kanabisa
              Nije, evo ti link:

http://fortune.com/2015/09/07/boast-...-donald-young/

Comment

• Halep-Lisicki najgori mec na Us Openu.
                Originally posted by Casiraghi
                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Kako je Vavrinka pukao u drugom setu. Odjednom se raspao.
                  Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Ako Young nekim čudom dobije, Murrayu će se otvoriti žrijeb do polufinala, a s obzirom na onako paklen žrijeb u najavi i zaslužio je to. Inače bi veće muke imao sa Thiemom nego što će imati sa Andersonon, uvjeren sam.

Mada ja mislim da će Stan ovo dobiti.
                    Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Ma dobija ovo Stan, iako ima dosta oscilacija u igri

sigpic

with experience.

Comment

• Velika je to razlika u kvalitetu. Samo da ostane skoncentrisan i lagano ovo privodi kraju. Još uvijek ne znamo koliko zapravo može. I na Wimbledonu je imao lak žrijeb i na prvoj malo jačoj prepreci se okliznuo.
                        Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Boast.. Imaju stvarno simpacicne polo majce i sorceve ali koliko vidim samo za americko trziste.
                          p.s. Mareju je otvoren put do finala
                          --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Kako nije,jedino ako ga Isner otvori.
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Idu John il Feli do kraja, dat ce USO ooet nekog iz pozadine
                              1. Andrey Rublev
                              2. Thanasi Kokkinakis
                              3. Alexander Zverev
                              4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Uh, sad je počeo Wawrinka da melje.

Comment

Working...
                                X