1. seed igra sa najnizim preostalim seedom, 2. seed igra sa najvisim. Ne moz' prostije od toga.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by BogdanB View PostOvo je kao da odes u skolu i moras da ucis napamet
evo i video
https://twitter.com/NFL/status/814871205761032192sigpic
Comment
-
Onaj prvi TD Sijetla je bio u najmanju ruku diskutabilan. Dok je hvatao loptu WR, uhvatio za masku čuvara. I još jedna prilika kad su se Lajonsi borili da se vrate u meč, mislim da je bilo 10-6, 3/4...Staford baca pas za možda 40ak jardi i po meni bio čist faul nad WR-om, ali sudija rekao da je lopta bila neuhvatljiva.
U svakom slučaju, Lajonsi prilično loši, dok je Sijetl odigrao vrhunsku odbranu. Rawls odigrao odličnu tekmu. Mislim da je oborio neki rekord NFL-a, najviše pretrčanih jardi u prvom poluvremenu ili tako nešto.
Ostala mi ona jedna situacija u glavi kad su dali Rawlsu loptu da trči i on prelazi nekih 10ak jardi i taman pomislim uhvatiše ga i odjednom se pojavljuje Wilson pored njega i pravi mu blok i on prelazi još 10ak jardi. Ne pamtim da sam video u skorije vreme da QB uradi tako nešto.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Да то је био интересантан моменат, гледао сам Вилсона како се залеће и нисам мислио да ће направити онако баш добар блок.
Сијетл показао какву одбрану имају, против Атланте ће бити хаос меч, такође вечерас Пекерси против Џајантса исто се надам одличан, па неко од њих на Далас.
Колико је НФЦ занимљив ове сезоне..
Comment
Comment