Kanzas siti vs Tenesi, komentatori Vlada i jos jedan, morao sam da skroz utisam ton, MUTE, komentatori SK su atak na bubne opne i tako to !! ko razume, shvatice.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Koliko mi krivo za Oukland,ne mogu da verujem sta ih je snaslo.
Ju ju ju
http://sportklub.rs/Video/Ostali-spo...kilograma.html
Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Cekao sam da neko napise novu poruku ali nema nikog
Da li se slazete sa mnom da je jedno pravilo preglupo. Sinoc na utakmici,Bel je samo ispruzio ruke da lopta predje liniju end zone i to je prihvaceno kao tac daun. Kada recimo neko uhvati loptu u end zoni,jednom nogom bude u njoj a drugu kada spusta ne spusti je u end zonu nego u aut i to sudije karakterisu kao aut. Po meni,vise je TD to nego da samo na trenutak ispruzi ruku da lopta predje,a on ostane na 1-2 jarda od linije i pritom ruka mu se vrati.
Nije to nista novo ali nikako da napisem.
Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Stvar je u onoj famoznoj "kontroli lopte". Ako bi se prihvatilo pravilo kao kod td-a ostvarenih trčanjem, za hvatače bi bilo dovoljno da na trenutak ostvare kontakt sa loptom u vazduhu (dok su u odrazu), otpuste je i izlete van terena bez dodira stopala sa terenom.
Dovoljno je uporediti sa situacijom hvatanja lopte bilo gde u terenu - ako po uspostavljanju kontrole ne "čekiraš" teren sa oba stopala i izađeš u aut, nema hvatanja. To je samo preslikano za end zonu. S druge strane, prilikom trkačkog td-a, igrač je već bio u terenu u trenutku pre prenosa lopte (kao i u trenutku prenosa u end zonu).
S praktične strane, ukoliko bi se prihvatio "air ball" za hvatački td, za odbrane bi bilo gotovo nemoguće da brane end zonu kroz vazduh.sigpic
Comment
Comment