Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
CB Darrelle Revis and the New England Patriots have reached agreement on a one-year, $12 million deal, league sources told ESPN.
Revis Island
Evo ko nije ispratio dosadasnji tok FA perioda:
http://bleacherreport.com/articles/1...g-board/page/2
Comment
-
Jos samo dovesti S, DE, WR, CB, LB, TR, RB i O-liniju.
Deker je kao sto sam ocekivao ce da ispadne iz kombinacija, sto se tice WR najvise bih se zadovoljio sa Edelmanom/La Felom.La Fel bi mogao da eksplodira ako dodje(mada ja mislim vise da je doveden na razgovor kako bi se izvrsio pritisak na Edelmana), posto u Karolini nije bio medju glavnim opcijama u napadu.Mogli bi da srede konacno Vilforkov ugovor, jer je sada kes prekopotreban dolaskom Revisa.Mislim da imaju nekih 6-7 miliona dolara na raspolaganju.
Comment
-
Ako dodje Browner, mozda je i resena pozicija SS.Vilson ako Bog da bice zdrav sledece sezone, tako da ta pozicija nece biti problematicna.
Mislim da ce na draftu da jure OT, DE i LB.Nesto ne verujem da ce sada naci LB koji ce da zadovolji njihove apetite, posto je Vesli iz Denvera potpisao za Tenesi.WR ce sigurno da rese u FA, a u zavisnosti kako ce resiti problem sa novcem(5 miliona ide igracima koji su draftovani ako sam dobro procitao) krpice se RB(LaGaret da ostane ) i TE.Najbitnije od svega je resiti WR, ostalo moze da se dogovori neki minimalac ili draft.Ali pre svega da se dovede Browner.
Comment
-
Do sada nisam imao pojma kako se SC racuna tj da se samo prva 53 uzimaju za SC.
Ako je istina da Revis dobija samo 7 miliona, a za Brownera jos ne znamo ali kapiram ne vise od 5 miliona za prvu sezonu sto znaci da bi prema ovome na raspolaganju imali 5-7 miliona dolara na raspolaganju.Bitna vest sto se tice pozicije WR je da Smit je sinoc potpisao za Gavrane koji su ujednom bili i najveca konkurencija za Edelmana,sada je sve na tome da li ce Edelman za manje novca prihvatiti da igra za NE(2-3 miliona dolara, ali trebace neko od igraca da se odrekne dela svoje plate) ili ce da ode u ekipe poput Klivlenda.
Comment
-
Dosao je i LaFel, potpisan je ugovor na 3 godine i iznosice 11 miliona.Edelman, Dobson, Tompkins, Amendola i Lafel.Nesto mi govori da ce jednog od ove trojice(Amendola, Tompkins i Dobson) da trejduju.Nisam ocekivao dolazak jos jedno WR nakon ostanka Edelmana i ne znam da li da se nadam dolasku RB, TE i LB za minimalac ili je to to za FA.Nesto ne verujem da ce sa ovim da stanu, mislim ne ocekujem vise ni jedno ''zvucno'' pojacanje.Interesuje me sta ce se desiti sa LaGaretom i Flecerom.
Sada ne znam vec odakle vade pare, jer se ovo ne poklapa sa mojim kalukacijama.
Comment
-
Buccaneers signed LB Dane Fletcher to a one-year, $2 million contract.
Comment
Comment