Nek odradi sve odjednom, jbg. Valjda ce ga zaobici ubuduce.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Brian Urlacher announces his retirement
Free agent MLB Brian Urlacher has retired from the NFL after 13 seasons.
https://twitter.com/BUrlacher54/stat...22072075952128
Comment
-
-
Tmac(nema neta preko nedelje, kako ce da se pomami kad vidi), Nebojsa i ostali i dalje ima nade
http://teve.ba/article/14996/eurospo...a-espn-america
AKo ES ne bude taj koji ce ih preuzeti i dalje postoji sansa da SK, ES ili Arena kupe ono sto je EPSN drzao, a prava imaju jos bar tri godine po mojim izvorima;)sigpic
Comment
-
mozda eurosport i najbolje resenje...tesko da bi sportklub imao novaca za jos jedan skupi prenos, i sa NBA se vec muce
Comment
-
Steta za ESPN America, ali jbg Disney rekao nema vise
para, i gotova prica. Velike su sanse da ce izgubiti
i prava na NBA u Americi. Onda mogu kljuc u bravu.
Najgore za Evropu je sto vise niko nece ispratiti NCAA
turnir kao sto je to radio ESPN America.
Sto se NFL-a tice, prava ce biti prodavana od zemlje
do zemlje, tj. od regiona do regiona koliko sam ja
uspeo da povezem. Ako je paket koji je bio kao u ESPN
America onda ce i cena biti paprena. Mada, sumnjam da
ima neke vajde kupovati takav paket za nas region.
Eurosport nema sanse da uzme NLF.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by dejanmm View Postmozda eurosport i najbolje resenje...tesko da bi sportklub imao novaca za jos jedan skupi prenos, i sa NBA se vec muce
Mada mislim da je PL najskuplja ali ipak sa tim pravima se dobiju sve utakmice, sve pratece emisije i na kraju se isplati.sigpic
Comment
-
Kontam sta pricas...al uporedi koliko ljudi gleda PL u direktnim prenosima sa sve reklamama, i sve to u terminima kad nemas nista drugo raditi nego gledati fudbal.
Dok s druge strane NBA prati mozda 10% od toga. Satnica je nezgodna, sto dodatno smanji gledanost, nije mi jasno ni kako otplate prenose. Najgledaniji im je Ilija Kovacic termin nedeljom, i jos da prenose NFL tada, koji kod nas ljudi jos manje prate(verovatno bi se kasnije taj broj povecao), jos bi dodatno razvukli gledanost.
Verujem da NFL paket kosta jos vise nego NBA.
S obzirom na to koliko smo trziste, ja sam zadovoljan sto nam i ovo sve izbore.
Eurosport sam pomenuo zbog MLB, koji je nadam se jeftiniji, jer znam da oni nikad nisu trosili neke novce na direktne prenose..cudi me i da bundes imaju
Comment
-
Pa naravno, termini i gledanost itekako igraju. Termini su losi i to utice na gledanost, zna se da je PL najpracenija i najgledanija liga na ovim prostorima, a termini su prosto sjajni.
Zaista ne znam kolika je cijena NFLa, znam da su prava za NHL bila preskupa prije par godina, da se nikako nije mogla isplatiti njihova kupovina. A NFL je sigurno gledaniji od NHLa, samim tim i skuplji ali cisto sumnjam da je skuplji od NBA, posebno za nase trziste.sigpic
Comment
-
NFL je mozda i najzahvalniji sa terminima, posto se mecevi vrlo cesto igraju u podnevnom/popodnevnom vremenu, pa recimo padnu oko 7, 10, itede. Najjaci mecevi su Sunday Night, Monday Night, i to opet uglavnom pada u pola 1, pola 2 po nasem vremenu. Naravno, i nema ih mnogo i vezani su za dva dana prakticno, nedelja i ponedeljak. Kako god da se to resi, samo da mogu normalno da gledam na TV, stvarno mi se ne jure streamovi i za to.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
@apa
Mislis da ce prava na emitovanje pre eurosporta dobiti Setanta i Chellomedia?Ne znam kako se oni kotiraju globalno, ali svakako da bi nama ljudima sa Balkana najvise prijao eurosport.Doduse ne znam kakvi su tamo komentatori, ali posto prenose NCAA bilo bi lepo kada bi to uspeli da spoje.NFL addict-i poput Nebojse se ne bi skidali sa tog kanala.
A i SK ima sta da prenosi u vecernjim terminima sto se tice fudbala+kada tu uleti prenos nba tako da ne bih voleo da tu zavrsi NFL.
Cisto sumnjam da ce Arena uzeti bolji paket, verovatno ce se zadrzati na ovom njihovom siromasnom paketu.Imaju oni sta da prenose nedeljom uvece i dobro je za njih sto mogu jedan prenos da uglave.
Comment
Comment