Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim da je to to.Tesko da moze Minesota da se vrati iz ovoga.Previse im je vec sada pobegao GB.

Comment

• izgleda da ce biti katastrofa Minesote

Comment

• Matthews voli ovo

Comment

• Originally posted by najob View Post
          izgleda da ce biti katastrofa Minesote
          Ne verujem da ce se GB preforsirati veceras.Ipak za nedelju dana idu na noge SF i sigurno je da ce Rodzers u jednom delu poslednje cetvrtine da odmara.A i nece da bude jedini.

Comment

• danas navijam za Wilsona

Comment

• Gde igraju jedan protiv drugog, bas mi zao.
              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Bills to hire Doug Marrone as head coach

ESPN's Adam Schefter reports the Bills have hired Doug Marrone for their head-coaching vacancy.
                Marrone turned Syracuse's football program around and has extensive NFL experience, having coordinated the Saints' offense from 2006-2008 and overseen the Jets' offensive line from 2002-2005. He's also received strong reccomendations from the likes of Bill Parcells, Mickey Loomis and Sean Payton. In Buffalo, he'll be faced with turning around an offense that has been in the Top 20 just once since 2004. The Bills also interviewed Oregon's Chip Kelly on Friday and former Bears coach Lovie Smith on Saturday before ultimately agreeing to a deal with Marrone.

Comment

• GB pjeske pobijedio.Nije se drugo ni moglo ocekivati a plus sto je Veb bio QB.Jedva cekam GB-SF
                  Nisam gledao,ali sam se nadao da ce Bengalsi proci jer su mi Texansi bzvz.Ali...i onako ce ih NE otresti

A veceras Wilson vs RGIII Seahawks imaju bolju ekipu...mnogo bolju odbranu,ali se uzdam u RG-a

Comment

• Ma obojica i RGIII i Wilson su strasni iskreno govreci ....nemam pojma za koga veceras da navijam trebala bi dobra utakmica da bude.

Comment

• Marrone, zanimljiv izbor Billsa, ocekujte run heavy offense i dosta napaljen tim generalno, dobar je motivator. Videcemo kuda ce Kelly, to me najvise zanima. Niko ne primecuje da Cowgirls jos ne menjaju trenera

Comment

• Koliko kapiram u Dallas-u nece biti mnogo promena za sledecu sezonu....koliko sam shvatio nece menjati trenera i Romo ostaje QB...mada Jerry caskom moze da nesto izmuva.

Comment

• Necu gledati, ali navijam za Seahawkse. Bas sam nalozen na onu njihovu odbranu

Comment

• jedva cekam da vidim povratak Lewisa

Comment

• OC Coltsa Bruce Airians koji je vodio tim u odsustvu Pagana nece danas biti na utakmici jer mu se slosilo i u bolnici je. Poslednja utakmica Raya Lewisa u Baltimoreu, emotivni momenti. Coltsi su nekada bili u Baltimoreu pa su iznenada pobegli bez objasnjenja zasto, Pagano je bio DC tamo prosle godine, brat Johna Harbaugha je bio trener Lucku na Stamfordu... Gomila zanimljivih prica, a jos pobednik ide pravo na noge Manningu, ne znas sta bi bila veca prica. Ovo kao da je neko namestio ;) Ne mogu da iscekam.

BTW, velike su sanse da ce Ed Reed u New Englandu odigrati poslednju sezonu karijere ako ne osvoji titulu sa Baltimoreom ove godine.

Comment

• Meni izgleda da ce ovo Ravensi dobiti, Coltsi ne znaju gde se nalaze. Jeste rano, ali psihologija je cudo, a i realno su dosta jaci tim, samo da Flacco ne brlja mnogo.

Comment

Working...
                                X