Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ako je ova prva tekma bila ovakva tek od 2 naredne ocekujem spektakl. Nema nista bolje od tih americkih praznika, uvalim se, spremim pivo i celo vece utakmice(sad zvucim ko pravi debeli amer )...

..bo glupavog roma. Taj gay nikad nece biti dobar QB.

Comment

• Kako je prljav bio onaj pas na trecem downu pred FG, odavno nisam video goru spiralu. Kao Tebow.
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Kakvu ruku ima ovaj Griffin sunce ti poljubim! Imam osecaj da moze ceo teren da prebaci!

Comment

• Gazi Cowgirlse, gazi Homoa, gazi glupi Texas.

Comment

• Tako tako, samo puni...

Comment

• Ne vade Redskins-i
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• AHAHAHAHA sou program!!! Ali najjaci mi je ovaj mrtvi Joe Buck. Na pocetku utakmice prica o ovom jadniku i kaze kako su mu svi statisticki parametri sjajni osim izgubljenih lopti. A on odnos TD i INT 13-13. Ne znas ko je ludji! Evo ga sad i 14-ti INT.. Ha ha ha

Comment

• Homo je kurton od QB-a koji povremeno bljesne i onda svi pocnu da ga kuju u zvezde i pricaju kako bi on osvojio SB, samo da ima bolje saigrace. Jeste tako, al' juce.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Od prve utakmice sam odgledao 3/4 i prekine me brat zbog Liverpula Houston Texans me nisu nesto odusevili igrom a imao sam osjecaj da ce da pobijede(vjerovatno zato sto im je skor bio 9-1)...navijao sam za Lions-e i krivo mi sto su izgubili.Bila je jedna cudna situacija kada je Houston imao TD nakon,makar je meni tako djelovalo,ociglednog rusenja njihovog igraca koji se pridigao i istrcao za taj TD.Kao da se tad prelomila utakmica.A kod domacih me je zesce nervirao lik Ndamukong Suh koji je cijelo vrijeme krajnje smecarski udarao protivnike...
                    Sad gledam ovaj okrsaj Redskinsa i Cowboysa Kakvo je cudoviste ovaj RGIII Razvalise ih Redskinsi.

EDIT: jbt pa ovaj lik je rookie
                    Last edited by powerslave; 23-11-12, 00:12.

Comment

• Romo je kurton od QB

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                        Homo je kurton od QB-a koji povremeno bljesne i onda svi pocnu da ga kuju u zvezde i pricaju kako bi on osvojio SB, samo da ima bolje saigrace. Jeste tako, al' juce.
                        Znam. Kao sto rekoh jos ranije, po meni je ubedljivo najprecenjeniji igrac ikad!

Jbt bio sam ubedjen da ce nam problem u diviziji biti Fila i Dalas a evo izgleda da cemo se klati sa Wasingtonom za prvo mesto i plej-of...bice zajebano u D.C.-u.

Comment

• kakav raspad Dalasa...0-28 za jednu cetvrtinu ma daj to ni Jaguarsi nebi dozvolili

Comment

• Evo se malo trgnuo ovaj Romo sto ga prozivate

Comment

• zakuvalo se

Comment

• Zasto su Jetsi jos uvek u NFL, zar ne mogu da ih izbace u NCAA, tamo bi mozda i imali sanse. Sva sreca pa se tempiramo za PO, da se islo full speed, bilo bi jos ruznije, jedno 50 razlike.

Comment

Working...
                                X