Atomski fudbal Selte,izasli ljudi da se nadigravaju sa Barcom i postigli 4 gola,mogao je jos koji pasti.Imala je i Barsa svoje sanse ruku na srce.Odusevljen sam utakmicom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2015/2016
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Dobro je da se pregura ovo dok se ne vrate povredjeni.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma ide serija jako teskih gostovanja,ali je bitno da se ovo nekako preguralo...Isco i Benzema bi zatvorenih ociju mogli da igraju skupa
Benzema ima najbolji pocetak sezone u karijeri i mislim da nikada on sam nije ovoliko uzivao u fudbalu.Rafa jednostavno razumije spiceve i ovdje je to vidljivoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Prije svega isprika svim navijačima Barce, svim kladioničarskim magovima i ostaloj ekipi.Jao što uradismo večeras Barci, al brate sve se poklopilo što je, je. Iaga Aspasa sam još jutros prozvao na temi Celte da imam neki osjećaj da večeras zabija, i frajer odmah dva komada. Ništa, nadam se da će Celta svojom igrom privući simpatije još kojeg navijača s ovih prostora. Dobri smo, i ako ne bude nekih prevelikih rupa i kriza tokom prvenstva, nadam se da ćemo bez trauma držati zlatnu sredinu primere.
Comment
-
Ali Ronaldo što siluje kako bi dao gol...
Što kaže AK, upropastio je nekoliko dobrih akcija zato što je hteo sam da završi. Moram priznati da mi je bilo drago što je Benz dao onaj drugi gol ispred njega. Mislio sam da će zaplakati u jednom trenutku...
Keylor mačka, branio je sve što se moglo odbraniti...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Primio loptu Messi u 16ercu i sudario se s protivnickim igracem, koljeno otislo izgleda, ali valjda nije nista ozbiljno, jer se vratio, odigrao jos nekoliko minuta ( doduse vise stajao ), pa onda izasao ..
Comment
Comment