Strasan gol majstora.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2015/2016
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Samo jos i Luis nek izadje, samo nam jos to treba ..
Comment
-
Serhi Roberto korisniji igrac kao desni bek nego kada igra u veznom redu, ozbiljno.
Jedan izvor kaze da bi Mesi mogao pauzirati oko tri sedmice.
Evo javljaju da ova informacija za Mesija nije tacna, pregledi su trenutno u toku.
E jbt, i Maskerano izgleda nece moci da nastavi.Last edited by ognjen; 26-09-15, 16:50.
Comment
-
-
Originally posted by p4p1 View PostRekao bih da prolazimo kroz igracku krizu, srecom rezultati za sada ne pate.
Koliko bi samo znacilo kada bi Ardu uspjeli registrovati, uh.
Comment
-
Odlicna Malaga,nema sta.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
To Vladane i ja kažem. Pa ja mislim da bi s nekim prosječnim španjolskim trenerom bili jedna sasvim druga ekipa. Kakav kadar imaju a sve sve svodi na to hoće li Vela nešto napraviti il neku loptu podvaliti. Moyes jednostavno nije za španjolsku ligu.
Comment
-
Politiku i sport ne treba mijesati ali ovoga puta je neminovno. Katalonija ce doci do nezavisnosti to je sad vise nego jasno, a Barseloni je vec receno ako se odvoje da ne mogu igrati u spanskoj ligi. Ogromni problemi za Primeru u svakom slucaju.sigpic
Comment
Comment