Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati - 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Nesic View Post
    Čisto šamaranje.

Koliko loš Novak (ili je ovaj mnogo dobar) ja ne pamtim...
    Novak ga je nacinio dobrim,tako sto mu loptice padaju u servis polje ceo mec.Blamiranje cisto,neka ode sa turnira,sramoti samo sebe.

Comment

• Ou dupli brejk za malog Gofana
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ovo je najgori mec Novakov od kad ga ja gledam

Comment

• Robredo ga unistio prosle sezone sada Gofan,mora da zaboravi ovo pa da na USO bar odbrani poene,ocito mu ne ide u Severnoj Americi poslednjih godina.
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Da nije Novak Djokovic bili bi laganih 2 0 za Gofana,sreca pa decko ima problem da pobedi nekog iz prvih 10

Comment

• A juče ispljuvah Stanka
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                Robredo ga unistio prosle sezone sada Gofan,mora da zaboravi ovo pa da na USO bar odbrani poene,ocito mu ne ide u Severnoj Americi poslednjih godina.
                Ocito da posle Wimbledona on totalno nema energije vise u sebi,a onaj poraz od Mareja ga je totalno bacio u agoniju,vise nego sto je iko od nas mogao da zamisli.Ovo moze da bude pocetak bas velike krize kod Novaka,steta sto je dosla bas sada,a ne na jesen.

Comment

• Hoce li Novak konacno uzeti gem na svoj servis?
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Idemo... A sad servis

Comment

• Dokle vise duple greske?
                      Dreams are coming true.

Comment

• Novak jako los, Gofan odlican.

Ako Novak ovo nekako ukrade, iako ne vidim kako, nema sto izlaziti sutra Vavrinki.

Comment

• Da li smo dobili novog chokera na touru?
                          Dreams are coming true.

Comment

• Choke. Koliko puta već viđeno
                            Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Stvarno mislim da je bolje za Novaka da izgubi danas i neka ode lepo pravac Njujork,ne ide da ga Wawrinka opet oducava od tenisa,za mene bi to bilo previse.

Comment

• Pa ni Wawrinka ne odusevljava

Comment

Working...
                                X