Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati - 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Novak bas zardjao.

Comment

• Shminka

Kad je tresao Nadala i Mareja

Inace Novak krizira, hoce li prvi sarm Francuske istrajati
      1. Andrey Rublev
      2. Thanasi Kokkinakis
      3. Alexander Zverev
      4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Iskreno se ne secam da sam video ovoliko loseg Novaka,barem sto se tice udaraca sa osnovne.

Comment

• Kad je Rafa na operacionom stolu izašao na teren

jedan od najvećih kvaliteta do sada mu je da se nadje u pravo vrijeme na pravom mjesto, to je i danas imao...umalo da i u Sinsinatiju bude u velikoj formi
          Last edited by shminka; 19-08-15, 23:22.

Comment

• Ma znam i ja Borna stagnira, al drag mi pa se borim

A ima sampionsku glavu, vidi se, malo cemo sredit forhend, doradit servis i da se takmicimo

Sasa je od te mladje ekipe najvise napredovao, da ga hoce zapasti dobar zdrijeb na us openu svanulo bi mi
            1. Andrey Rublev
            2. Thanasi Kokkinakis
            3. Alexander Zverev
            4. Ernesto Escobedo

Comment

• Kakav insideout bekhend, volim te Paire
              1. Andrey Rublev
              2. Thanasi Kokkinakis
              3. Alexander Zverev
              4. Ernesto Escobedo

Comment

• Ubodi vise taj set

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Comment

• Sta se desava sa Novakom ?

Comment

• Posle Wimbldon to nije više taj igrač.
                    Nema onu oštrinu i agresivnost a najviše što mu zameram a videlo se još i u Montrealu da nema maštovitosti i
                    opuštenosti
                    Počeo je da liči u igri ko nekad Murray [davi...davi]
                    Mada ovaj Francuz je igračina , kakav potez kroz noge na mreži

Comment

• A ja ne znam jel može neko da ne voli ovog Pairea
                      1. Andrey Rublev
                      2. Thanasi Kokkinakis
                      3. Alexander Zverev
                      4. Ernesto Escobedo

Comment

• Ovaj je lud ko trofazna struja, Monflis je malo dete za njega. Moralni pobednik u meču, kakvi potezi
                        A ovom našem se Amerika već smučila. Po ovo se dernja po terenu plaši decu

Comment

• Preporucio bih Novaku ako ne osvoji ove sezone Sinsinati,da sledece preskoci Toronto i lepo se spremi za Sinsinati i uzme to,ovako vidi se da je umoran i kao da ga smara sve ovo i gleda da zavrsi mec bez i malo muke.
                          Paire svojevremeno izabran za jednog od najboljih dasa(ako ne i najbolji ne secam se) od strane forumasa.
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Kad je Rafa na operacionom stolu izašao na teren

jedan od najvećih kvaliteta do sada mu je da se nadje u pravo vrijeme na pravom mjesto, to je i danas imao...umalo da i u Sinsinatiju bude u velikoj formi
                            To je tacno. Ali momak ima tek 18 godina. Puno je on pokazao za osamnaestogodisnjaka, ali nedovoljno da udje u sami vrh. S druge strane Zverev je pokazao dovoljno za sami vrh. Naravno, treba sve da popravi, iznad svega mentalno treba da bude jaci. Borna mora iz temelja da mijenja FH.

Comment

• Ne brinem se ja za njega, bit će sasvim sigurno vrhunski igrač

Bez obzira u kom se smijeru bude kretao njegov forhend, a ja vjerujem da će ići na spin

Comment

• spin i kondicija, sta drugo moze kad mu je Rafa idol

ali svo zezanje i navijanje za Stana na stranu, po meni je zalosno da Borna nije danas mogao/znao/imao hrabrosti da zavrsi mec u 2 seta....
                                dobar deo meca nije bukvalno nije imao protivnika, Stan koji fh salje u dno mreze, od reterna pravi home runove, bh kao prebacuje sav stegnut i ukocen da i tu ne napravi UE... do TBa drugog seta sam imao utisak da Stan ne zeli i ne veruje da moze da pobedi, posle je sampionski okrenuo kad je Borna ispustio nemoguce i poklonio rutinski dobijen mec

Comment

Working...
                                X