Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati - 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Gofan ce igrati "i rodjenu sam majku smorio" stilom, ali tako se protiv Verdaska i prolazi nema on strpljenja za duge poene ;)
    Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

Originally posted by Velikiajnstajn View Post
      Igraj Borna, Donne ti
      Kralj

"I love to speak with Leonard
      He’s a sportsman and a shepherd
      He’s a lazy bastard
      Living in a suit ."
      Leonard Cohen

Comment

Originally posted by Velikiajnstajn View Post
        Igraj Borna, Donne ti
        Veruj mi, bolje de u ovo ne ulazimo jer bi Stanimal imao jos posla

Sutra Ivo sveti poraz
        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Zna li neko koliko pobeda ili bodova Belindu deli od Top 10?

sigpic

Comment

Jos 3 pobede ovde i top 10 je. Sigurno.
            Mislim oko 300 bodova joj donosi top 10.

Comment

Danas se tacno vidjelo sto nedostaje Borni, sto su mu dometi.

1.
              Dvije stvari su fantasticne: kretanje i mentalna snaga. Izvlaci maksimum iz onoga sto ima, kao pravi sampion. U prva dva seta, kad je Varinka igrao lose, Borna je spasio 5 BL na svoj servis i uzeo obadvije na Vavrinkin servis. Naravno, Vavrinka je doprinio jer je izbacio nekoliko 2. servisa u aut.

2.
              S druge strane, bilo je ocigledno, pogotovo u TB da nema oruzje. Da nema nacina, cak ni na brzom hardu da dobije lako poen. FH nema potrebnu snagu. Ne moze se do vinera dolaziti samo dubinom.

3.
              Ako nista znacajno ne promijeni u igri, bice pojacana verzija Goffina, uci ce u prvih 10 itd. Jednom rijecju bice odlican teniser. Ali to nije dovoljno, on moze i mora bolje. Zato mora odmah poceti da radi na nekim stvarima, mozad cak i mijenja tehniku na FH-du. To ce izazvati nazadak u rankingu. Ali nema druge, cemetiranjem losih navika samo pravi sebi medvedju uslugu.

I dosadasnji sjajan uspjeh ne smije da ga sprijeci da radikalno promijeni neke stvari.

Comment

Slazem se dijelom, mada Borna je daleko od dobre forme. Forhend je sigurno bolji od ovoga u posljednje vrijeme.

Zverev je s' druge strane pokazao zavidne udarce i on ako jos samo malo popravi glavu ima da se vrlo brzo lansira prema top 20.
                1. Andrey Rublev
                2. Thanasi Kokkinakis
                3. Alexander Zverev
                4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

Auu da li ste videli Andersona? Kako ga nije sramota...
                  Parkira ono dete sa kisobranom, dere se i vuce ga gde da stane sa kisobranom...cccc

Comment

Kad je to Borna bio u formi?

Comment

• Decko stagnira,ne vidim nikakav napredak u njegovoj igri od januara.
                      Cesta su poredjenja s Novakom,trenutno mi vise lici na poboljsanu verziju MG Puyola

Comment

• Opet kisa. Taman da mi se ohladi pivo dok ne pocne Nole.
                        --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                          Zna li neko koliko pobeda ili bodova Belindu deli od Top 10?
                          Treba joj minimum polufinale u Sinsinatiju.

Comment

• Treba njoj titula na US Openu blago meni

Ako ne dodje pre septembra bice pre kraja godine, koliko mi se cini ono nisu preterano veliki bodovi koje brani na preostala 3 turnira, mada ja o tome veze nemam

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                              Treba njoj titula na US Openu blago meni

Ako ne dodje pre septembra bice pre kraja godine, koliko mi se cini ono nisu preterano veliki bodovi koje brani na preostala 3 turnira, mada ja o tome veze nemam
                              Teško ove godine, ide Serena po istoriju
                              Do kraja godine brani 720 bodova. Najviše na US Openu (430) i u Tianjinu gde brani finale (180 bodova)
                              Ako bude igrala Peking i Vuhan dosta joj je da prođe u drugo kolo samo

Comment

• CW poceo da prati i zenski tenis, ima nesto cudno u vazduhu ovih dana.
                                Kisa nece dati da se igra tenis danas, prognoza je katastrofalna.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X