Announcement

Collapse
No announcement yet.

Montreal 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hehehe mali je mnogo lud. Samo niko ovo nije cuo osim mozda linijskog sudije i skupljaca loptica. Plus ovaj australijski akcenat ne da se lako desifrovati. Sve u svemu srecan sam ovim porazom Wawrinke. Nadam se da nije nista ozbiljno sto se tice povrede, ali verovatno ce uticati na njega u nastavku severnoamericke turneje.
    --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• U neku ruku dobro dodje da se pojavi neko razmrda kolotecinu danasnjeg tenisa vrativsi malkice duh starih vremena.
      Stoji da je Kirjos reagovao neprimereno i bezobrazno ali je to nista spram Fonjinijevih rasistickih dobacivanja za koja ne znam ni da li su bilo kako sankcionisana.
      Last edited by pecaros; 13-08-15, 09:55.
      sigpic

Comment

• Nije čuo Wawrinka šta je ovaj rekao na terenu,nakon što je obavešten sada ima izjava /komentar o ovakvom ponašanju.

Nick
        Similis simili gaudet

Comment

• Kakav kreten Kyrgios, za ovako nesto nema opravdanja...

Sent from my D5803
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
            U neku ruku dobro dodje da se pojavi neko i razmrda kolotecinu danasnjeg tenisa vrativsi malkice duh starih vremena.
            Stoji da je Kirjos reagovao neprimereno i bezobrazno ali je to nista spram Fonjinijevih rasistickih dobacivanja za koja ne znam ni da li su bilo kako sankcionisana.
            Apsolutno se slazem. Ono sto Fonjini izgovara tokom meca bi bilo neprikladno i za najgoru birtiju. Decko je jos zelen, s tim veoma osetljiv na novostecenu slavu, prekomerno drzak i arogantan, ali se vidi da to radi iz slabosti i straha. Po meni svakako nije los u dusi (da udarimo malo jutarnje patetike)
            A i Sten iako mi je gotivan lik nije ni on bas cvecka (van terena, naravno)

Comment

• Žalosno je što će neki članovi foruma opravdati ovu prostačinu i seljačinu i njegov postupak samo zato što je upućen onome ko je njihovog pulena sprečio da ostvari neke ciljeve.

Comment

• Steta, Kyrgios mi je bio "mlada nada" i bas sam poceo da ga pratim al sve u*ere ovakvim postupcima!

Podseca ma na Mareja iz mladjih dana samo malo gori Valjda mu treba vise vremena da odraste

Comment

• Ja licno volim ovakve "kurcevite" tipove, ne mogu svi biti "dzentlmeni". Ali ovo je dziberski potez. Tanka je linija izmedju smekera i sabana, a Nik je upravo pokidao tu liniju.
                  "But Pascal what are you saying?"

Comment

• Teniski Baloteli ovaj Kirijos.Nepostovanje prema dosta starijem protivniku,klinacki ispadi,frizura u svim bojama...
                    Ne secam se da su se Novak,Rafa i Rodja ovako ponasali kada su bili njegovih godina.Sada ova "nova generacija" ne tezi kao prethodno pomenuti,da budu najbolji,vec zele da uzmu sto vise para,budu u centru paznju i da privuku nalozene devojke svojim retardiranim izgledom...Jadan ce biti tenis kada se povuku Novak,Rafa,Endi,Rodja...
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                      Podloga je brza i odmah imamo najezdu servera. Federer je treabao da igra Montreal.

S druge strane, ako je ovakav Montreal, bojim se da ce Sinsinati i USO biti jos i brzi.
                      Imamo probleme ako podloge nisu iste citave godine?
                      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Bitno znamo ko je kresnuo Donu sa ATP toura, barem za dvojica znamo. Kakav seljak Kirgios, odvratan mi je jos od prosle godine kad sam ga pratio po Challengere.
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by Skaut View Post
                          Žalosno je što će neki članovi foruma opravdati ovu prostačinu i seljačinu i njegov postupak samo zato što je upućen onome ko je njihovog pulena sprečio da ostvari neke ciljeve.
                          Zalosno je sto ti generalizujes i pises u mnozini, ako ti vec smeta obrati se direktno onome ko je to uradio, koliko ja vidim ovde svi sem Fice osudjuju ovaj sraman potez

Originally posted by Jigsaw92 View Post
                          Steta, Kyrgios mi je bio "mlada nada" i bas sam poceo da ga pratim al sve u*ere ovakvim postupcima!

Podseca ma na Mareja iz mladjih dana samo malo gori Valjda mu treba vise vremena da odraste
                          I ja sam se uzdao u njega bio mi je gotivan ali ubrzo je ucestao sa ekscesima kao Tomic i zestoko mi je pao u ocima. Nema to veze vise sa odrastanjem, ovo se ne opravdava, pa nema on 7 godina pa da ne zna sta je rekao. I pre ovoga su mi bili smesni oni koji su ga branili u poslednje vreme, mislim da je Hewitt stao na njegovu stranu, mislim lep potez ali nema potrebe da se velicina kao sto je Leyton kalja pored ovog

Originally posted by thrillseeker View Post
                          Ja licno volim ovakve "kurcevite" tipove, ne mogu svi biti "dzentlmeni". Ali ovo je dziberski potez. Tanka je linija izmedju smekera i sabana, a Nik je upravo pokidao tu liniju.
                          Uopste nije tanka linija izmedju smekera i sabana, doduse danasnje drustvo je mozda ucinilo privid da jeste. Licno i ja volim kurcevite likove, koji imaju svoje ja i ne boje se nikome to pokazati, ali hvala bogu postoji neki kodeks ponasanja
                          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ja se slazem sa Prskaj, i ja volim kurcevite likove, recimo Ibrahimovic, ali ovo je brate previse. Ovo nijie kurcenje ili pokazivanje zube najace, vec teska sabanerija i seljacizam. Postoje cirkuze pa nek ide tamo i nek govori sta hoce, ovaj sport igraju normalni i vaspitani ljudi.
                            OVAKO

Comment

• Ne treba osudjivati na takav nacin ovog mladog i perspektivnog igraca i isticati u prvi plan ovaj "incident" a stavljati u drugi cinjenicu da je nadigrao tenisera kao sto je Wawrinka. Uostalom i incident iz O2 arene proslog novembra bio je brzem bolje zataskan zasto ne bi i ovaj.. Barem decko kao olaksavajucu okolnost ima tako zvanu "mladost ludost", ono sto gospodje renomiranih tenisera ocigledno ne poseduju.

Comment

• A mozda je Kirjos samo bio dobronameran
                                Koliko znam Vekic i Kokinakis su na AO igrali u mesovitim parovima, igrala deca, pa se zaigrala
                                sigpic

Comment

Working...
                                X