Announcement

Collapse
No announcement yet.

Montreal 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Fića View Post
    Ne treba osudjivati na takav nacin ovog mladog i perspektivnog igraca i isticati u prvi plan ovaj "incident" a stavljati u drugi cinjenicu da je nadigrao tenisera kao sto je Wawrinka. Uostalom i incident iz O2 arene proslog novembra bio je brzem bolje zataskan zasto ne bi i ovaj.. Barem decko kao olaksavajucu okolnost ima tako zvanu "mladost ludost", ono sto gospodje renomiranih tenisera ocigledno ne poseduju.
    Mirka je prozivala licno Vavrinki, a ne njegovu zenu, devojku ili koga vise.

Mislim da je on licno prozivao Stana, da ne bi naisao na ovoliku osudu, ali on je uvredio njegovu devojku plus ubacio drugog igraca u pricu, jadno da jadnije ne moze biti.

Sent from my D5803
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Problem je u tome sto je i Kokinakis najebao zbog ovoga.
      OVAKO

Comment

• Druga je stvar rec nekome da je placljivko, a potpuno druga je ici na nekoga drugog, dragog njemu tako verbalno.

Kreten je ovdje ispao i nema sta on da se vadi na mladost ludost, on je kreten bez manira koji ce vazda biti ovakav. Klasicni dziber.
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
          Jel' neko gledao mec Vavrinka vs. Kirgios? Vidim da je Vavrinka predao mec i da je bilo varnica na terenu posto je Kirgos u jednom trenutku dobacio Vavrinki veoma ruznu i neprimerenu opasku. Tenis je izmedju ostalog i dzentlmenski sport i ovakvo ponasanje je krajnje nedopustivo.
          1.
          Tenis je danas puno vise dzentlmenski sport nego je bio prije 30 godina a opet mnogo manje nego je bio prije 80 godina.

2.
          Australci znaju da budu badu grezi, ali ovo sto je Kirgios napravio vodi tenis u teski kanal. Takva kombinacija primitivizma i drskosti je za zestoku osudu. Ne dao mu Bog da mu ja odlucujem kaznu. Ne mogu shvatiti da neko moze ovo opravdavati.

3.
          Ovo nema veze sa 'kurcevitoscu' sto je nepristojan izraz za 'mudatost' koji je opet nepristojan izraz za hrabrost. Ovo je drskost. Srasno je da neko ne moze napraviti razliku izmedju drskosti i hrabrosti.

4.
          Kirgios nicim nije bio isprovociran. Vavrinka je vrlo fer igrac.

Ne mogu da shavatim sto je bio cilj. Da uvrijedi? Da pokaze koliko je nepristojan?

Posebno mi se gadi sto nije pokazao ni najmanje obzira prema Doni. Jezivi prostakluk.
          Last edited by NI; 13-08-15, 10:26.

Comment

• Nemate sto anlizirati, Kirgios je retard.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              Problem je u tome sto je i Kokinakis najebao zbog ovoga.
              I treba da najebe. Sto god je on imao sa Donom, to je moralo ostati privatno.

Comment

• Nisam u toku, ako neko moze da objasni sta je bilo na kratko ? Hvala

Comment

• Rekao Kirgios juce Vavrinki dok su igrali tenis da mu je Kokinakis segao djevojku.
                  sigpic

Comment

• Jel su Kokinakis i Kirjos dobri prijatelji ?

Comment

• Hvala na odgovoru.

A Kirgios

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        I treba da najebe. Sto god je on imao sa Donom, to je moralo ostati privatno.
                        Mozda mu je najbolji prijatelj, odakle znas.
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Mirka je prozivala licno Vavrinki, a ne njegovu zenu, devojku ili koga vise.

Mislim da je on licno prozivao Stana, da ne bi naisao na ovoliku osudu, ali on je uvredio njegovu devojku plus ubacio drugog igraca u pricu, jadno da jadnije ne moze biti.

Sent from my D5803
                          Apsolutno si u pravu Bojana. Uvucena u sve ovo i mlada devojka koja nema nikakvu krivicu. Ja iskreno nisam za to da se uvede neki represivni rezim na turu koji bi sankcionisao ovakve ispade. Bio sam na Mirkinoj strani kada se sve ono odigralo u novembru prosle godine i slatko sam se nasmejao tom prilikom.. ipak su to stvari koje se izgovore u afektu. Nole ili Vica ti opsuju mater, i tu je uvucena i testo uvredjena, ni kriva ni duzna, treca osoba..Smatram da ovom atp cirkusu su krajnje potrebni ovakvi likovi.
                          --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Fica brate, mesas neke poime. Tacno je da je potrebno osvezenje na ATP touru, ali ovo nije osvezenje, ovo je idiotizam. Znaci ima tenisere sto pcuju, sto su temperamentni, ali ovo je LICNA NAVREDA, dakle on vredja negovu devojku, a bogami i negov prijatelj Kokinakis. Recimo da sad neko dodje i kaze Noletu usred mec> Ej Nole, Juznji ti je jebao Jelenu Dali ce to biti lepo i neko osvezenje na ATP touru? Svakako da nece biti.
                            OVAKO

Comment

• Ma medjusobno mogu da se pickaraju do sutra (izvinjavam se na izrazu), ali porodica, devojka itd se jednostavno ne spominje.

Sent from my D5803
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=jkhkYBO0KeU

uvek je bilo ovakvih stvari, po meni i treba malo da se zakuva da bude brljavljenje, dosadili su sa ljubaznoscu

Comment

Working...
                                X