Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bravo Vengeru doveli smo Dzaku sad slobodno mozemo da napadnemo LS...pred sezonu u kojoj ce da se potrose silne pare i da se dovedu vrhunski igraci(dva Mancestera,Celzi i vj Liverpul) mi dovodimo igrace koji nisu puno bolji od onih koje imamo ako su i bolji...jedina dobra stvar vezana za ovaj transfer jeste ta da se to zavrsi na vrijeme da igrac prodje pripreme sa ekipom i da se uklopi...
Comment
-
Originally posted by seskfabregas View PostBravo Vengeru doveli smo Dzaku sad slobodno mozemo da napadnemo LS...pred sezonu u kojoj ce da se potrose silne pare i da se dovedu vrhunski igraci(dva Mancestera,Celzi i vj Liverpul) mi dovodimo igrace koji nisu puno bolji od onih koje imamo ako su i bolji...jedina dobra stvar vezana za ovaj transfer jeste ta da se to zavrsi na vrijeme da igrac prodje pripreme sa ekipom i da se uklopi...
Comment
-
Ja nemam misljenje, nit znam kako igra, necu sudit igraca dok ne zaigra.
Ne mora Arsenal sad kupovat iskljucivo big money igrace, bitno je dovest pravo pojacanje koje donosi napredak i nesto sto nemamo.
Samo klinac moze razmisljat o pojacanjima kroz prizmu poznatih i razvikanih
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostIdi navijaj za City oni ce dovesti brutalna pojacanja, nemoj da budes nezadovoljan.
Comment
-
-
Originally posted by Henryj View Post
Kazes, citas forum redovno i predano te si upoznat si s nasim misljenjima i potpuno si nas prozreo.
Comment
-
Tvoj stav je bio da nije dovoljno spektakularno pojacanje, otuda i moj odgovor.
Sto se tice Xhake on je upravo ono sto trebamo. Najmladji kapiten u Bundesu, znaci lider, ima odlican pas, super pregled igre, misice i nije picka. Upravo ono sto je Arsenalu falilo, da igrac primi loptu na 30m od svog gola i pokrene cijeli tim. Da gradi otpozadi.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment