Najjaca stvar na netu trenutno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Murinjo u poslednje dvije i po godine u Celsiju
250 miliona funti za dovodjenje igraca
197 miliona funti za prodaju igraca
Minus od 53 miliona funti
Venger u poslednje dvije i po godine
132 miliona funti za dovodjenje igraca
31 milion funti za prodaju igraca
Minus od 101 milion funti
Murinjo ugasio Vengera naravno. O trofejima(vaznim) i uspjesima u tom periodu se sve zna.sigpic
Comment
-
Ne bi mene zacudilo da Real i proda Ronalda i Ramosa.
Cak mi nekako ide da obojica zavrse u PSG. Kakva bi to sorka bila tamo
Ali Aki je najjaci sto kaze promasio za dan A covek smenjuje Murinja od kada je bio trener Intera Pa bio je i red jednom da pogodis
Sada me Demon podseti, Murinjo je imao koliki niz da nije izgubio tekmu kod kuce!? I sada ove sezone njega sprdaju ovde...Last edited by l1m4r; 17-12-15, 17:01.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Dajte ljudi, nemojte da se zajebavamo.. ako trener izgubi svlacionicu, samo jedan krivac postoji - trener. Jos ako ti se to desi 2x za redom u dva velika kluba.. tvrdoglav covek, uvek bio. To o cemu vi pricate je nesto drugo.. moras se prilagoditi kao trener, da l' su igraci primadone, egoisti i sl. je tvoj problem. Zar nije taj isti Mourinho bio toliko hvaljen za man managment? Jos pricamo o timu koji je osvojio titulu prosle sezone.. znaci moras debelo da zaseres odnos s igracima da ti se posle toga ovo desi i ne znam sto bi se tu trazio neki drugi krivacLast edited by p4p1; 17-12-15, 17:07.
Comment
-
Originally posted by Ray View PostMnogo ste opsednuti Vengerom, čak i u ovoj situaciji...
ps: Gde je Prskalica da seče ove komentare Venger vs Mou
Jesi u pravu papi, ali kako se to desilo u 5 godina?! Kako sve funkcionise maksimalno i samo odjednom dolazi fijasko!? Nije moguce da je samo na njemu. Jednostavno nije moguce da je on kriv za sve.Last edited by l1m4r; 17-12-15, 17:09.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Zar mu nije niz prekinut u Realu!? Valjadolid ili tako nestoOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostJesi u pravu papi, ali kako se to desilo u 5 godina?! Kako sve funkcionise maksimalno i samo odjednom dolazi fijasko!? Nije moguce da je samo na njemu. Jednostavno nije moguce da je on kriv za sve.
Comment
Comment