Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Mogu glavu da stavim da su za sve ovo krive Azar, Fabregas i Kosta.

Comment

• Murinjo u poslednje dvije i po godine u Celsiju

250 miliona funti za dovodjenje igraca

197 miliona funti za prodaju igraca

Minus od 53 miliona funti

Venger u poslednje dvije i po godine

132 miliona funti za dovodjenje igraca

31 milion funti za prodaju igraca

Minus od 101 milion funti

Murinjo ugasio Vengera naravno. O trofejima(vaznim) i uspjesima u tom periodu se sve zna.
        sigpic

Comment

• CWcEH33XIAAphNX.jpg
          Last edited by DeMoN17; 17-12-15, 16:57.

Comment

• Ne bi mene zacudilo da Real i proda Ronalda i Ramosa.

Cak mi nekako ide da obojica zavrse u PSG. Kakva bi to sorka bila tamo

Ali Aki je najjaci sto kaze promasio za dan A covek smenjuje Murinja od kada je bio trener Intera Pa bio je i red jednom da pogodis

Sada me Demon podseti, Murinjo je imao koliki niz da nije izgubio tekmu kod kuce!? I sada ove sezone njega sprdaju ovde...
            Last edited by l1m4r; 17-12-15, 17:01.
            Originally posted by Vladan
            SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
            :vinjaksmajli:

Comment

• Mnogo ste opsednuti Vengerom, čak i u ovoj situaciji...

Comment

• Dajte ljudi, nemojte da se zajebavamo.. ako trener izgubi svlacionicu, samo jedan krivac postoji - trener. Jos ako ti se to desi 2x za redom u dva velika kluba.. tvrdoglav covek, uvek bio. To o cemu vi pricate je nesto drugo.. moras se prilagoditi kao trener, da l' su igraci primadone, egoisti i sl. je tvoj problem. Zar nije taj isti Mourinho bio toliko hvaljen za man managment? Jos pricamo o timu koji je osvojio titulu prosle sezone.. znaci moras debelo da zaseres odnos s igracima da ti se posle toga ovo desi i ne znam sto bi se tu trazio neki drugi krivac
                Last edited by p4p1; 17-12-15, 17:07.

Comment

• Originally posted by Ray View Post
                  Mnogo ste opsednuti Vengerom, čak i u ovoj situaciji...

ps: Gde je Prskalica da seče ove komentare Venger vs Mou

Jesi u pravu papi, ali kako se to desilo u 5 godina?! Kako sve funkcionise maksimalno i samo odjednom dolazi fijasko!? Nije moguce da je samo na njemu. Jednostavno nije moguce da je on kriv za sve.
                  Last edited by l1m4r; 17-12-15, 17:09.
                  SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.

Comment

• 77 utakmice i izgubio od Sanderlenda kad su dosudile sudije nepostojecki penal na Altidora od Aspilikueta mislim da je bio.

Comment

• Zar mu nije niz prekinut u Realu!? Valjadolid ili tako nesto

Comment

• Docekao i ja da Liverpul ima najboljeg menadzera u ligi i to za klasu iznad svih ostalih.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
                          Jesi u pravu papi, ali kako se to desilo u 5 godina?! Kako sve funkcionise maksimalno i samo odjednom dolazi fijasko!? Nije moguce da je samo na njemu. Jednostavno nije moguce da je on kriv za sve.
                          Kontam ja to, ali u tome je i poenta, a to je da je nebitno odakle je nastao problem. Mozda su ti igraci bili totalni indijanci i sta sad? Tvoj posao je da ih vratis u red, a ne da rasplamsas vatru i dovedes situaciju do tacke gde vise povratka nema.. pa ne desava se ovo svaki dan, ovakve sabotaze su jako retke (Magath u Salkeu mi pada na pamet), pa i ostali klubovi imaju svakakve igrace/licnosti. A ovo ti je treca godina s ovim timom, a prosla je bila jako uspesna. Kompromis neki se uvek moze naci, sta god da je problem. Ako to kao trener ne uspes, to je samo tvoja odgovornost

Comment

• Ccc oterase coveka ni krivog ni duznog, a krvavi radnik je bio

Comment

• E to neznam, ja mislio koliko imao u Chelsea...

Comment

• sigpic

Comment

Working...
                                X