Feleini trci na kolenima ahahahahahaah
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ali samo vidite Matu koliko ga boli ona stvar da se krece, o pasu unapred da ne govorim.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
@Limar
Ne moze Mata nikako na 10ci, eno jedan igrac ga markira i malo ga pritisne i on ne postoji, odmah na prvu vraca nazad loptu
@Head
Verovatno je ovo drugo, nije se povredio poslednji put kad je igrao, cini mi se sa Lesterom, a nije dobio priluku niti protiv WHa, niti protiv Wolfsburg (sto je jos cudnije, usao Pauel a Jang ostao na klupi), evo sada i ovaj Jackson igra levog beka a Jangisa opet na klupu, povredi se Jesse ovaj opet ne ulazi... a prosle sezone u TOP 3 najbolja igraca bio
Comment
-
Pa da ga ne bi markirali covek treba da trci da se otvori da primi loptu?! Ili sam ja lud?!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment