Posle ove pauze cini mi se Totenhemu se vraca par igraca,sve u sredini(Mejson,Dembele,Bentaleb).Koja ironija da klub koji je pre dolaska Pocha imao bar 7 igraca na poziciji DM dodje u situaciju da sredinu drze Dajer i Ali(kapa dole).Jos su oni skupili pristojno bodove,jako bitne one dve pobede od po 1:0 plus kao slag na tortu pobeda protiv Sitija.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Freshman View PostAguero mesec dana van terena, sto znaci da ga nema u gradskom derbiju. Moguce je da ce i Silva propustiti.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by saburo sakai View Postšta su natrpali utakmice u subotu a u nedelju samo jednaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ja ne mogu tolko da ispratim odjednom tolko,pogledam jednu,dve i već gubim koncentraciju
Pa bilo li je nekad da naknadno menjaju raspored??"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
-
Moguce, ali ce se vrlo vjerovatno otvoriti mjesto u Sitiju na kraju sezone, s tim sto bi mogao da saceka jos godinu i onda bi mozda imao priliku da vodi Junajted/Arsenal. Junajted sigurno ionako je bio prvi Vudvordov pik posle Mojesa, a oko Vengera se vec nista ne zna.sigpic
Comment
-
@Princ
Imamo isto misljenje..
A opet ne iskljucujem City, sve zavisi od Pelegrinija sta ce uraditi u LS.
Za pocetak trebaju proci grupu.
@Vladan
Karlo Veliki se odmorio i spreman je za velike stvari.
Samo je pitanje Chelsea ili City?
Carlo Ancelotti has revealed he wants to work in the Premier League again and plans to return to management in January.Last edited by Rossonero; 12-10-15, 13:17.
Comment
-
Ako Murinjo popije otkaz u sred sezone, tu nema sumnje da upada Anceloti. Glavna njegova prednost ce biti sto je on vec bio preuzeo Real nakon Murinja i otklonio razdor u ekipi koji je postojao i ueo LS. Tako da verujem da ce se time voditi Roman. Ne verujem da ce Arapi terati Pelegrinija sada. Kada su ga toliko trpeli, istrpece ga do kraja sezone, a onda me ne bi cudilo da na njegovo mesto dodje Murinjo . Izjavljivao je letos Murinjo da moze sebe da vidi kao menadzera drugog kluba u Engleskoj ako dobije otkaz u Celziju, tako da je sve moguce.
Comment
Comment