Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 50m=top igrac vise

Sada vise i ne pravi preveliku razliku, ali 2007. je pravilo itekako ogromnu razliku.
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ja i pricam za sad.

I ne mozete nikako da poredite situaciju u kojoj je Junajted i u kojoj ce biti Arsenal kad ode Venger. Junajted je uzimao titule kao lud, 13 titula u koliko, 21 godinu? To je nemoguce ponoviti, Arsenal moze samo bolje ili da bude na istom nivou, bas tesko gore. Jer 11 godina bez titule, ko god da dodje pritiska nema. U Junajtedu je potpuno druga prica, on je doveden na nivo TOP 4 je uspjeh posle toga dje je bii sampion dvije od tri godine. I svaka godina bez osvojene lige je bila neuspjeh.
      sigpic

Comment

• Nisi razumeo poentu Vladane ....
        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Ali nije više 2007. To je osnovno. Sećam se da Konpljanka nije hteo da dodje jer kao.nismo igrali LS. A mi uzeli ADM.

Džabe ti jedan top igrača ako ne zakrpis tri druge rupe. I vama i nama džaba taj jedan.
          Originally posted by Vladan
          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
          :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Lord Gangrena View Post
            Nisi razumeo poentu Vladane ....
            Ali zaista jesam. Tvoja jedina bojazan odlaskom Vengera kako kazes ce biti ispadanje iz top 4 na par godina, LS je bila vazna klubovima, vazna je i dalje prije svega zbog novca koji donosi. Viljarealu je LS bitna, Gladbahu svakako, milanskim klubovima trenutno, ali Volfsburgu nije jer ne zna sta ce od para i nije vise ni timovima iz PL jer pare koje sad dobijaju ostali mogu samo da sanjaju, ako izuzmemo Barsu, Real, PSZ i Bajern, i eto ako Colo ovako nastavi sa Atletikom i dovede ih do i top zarade. Sve je to lijepo, svi mi zelimo da je nas klub u LS, da gledamo utorkom i srijedom utakmice, da ih gledamo protiv najboljih klubova Evrope, ali smo svi mi svjesni da je nemoguce da nas klub trenutno osvoji LS, a to mora i treba da bude uvijek cilj, svakom iole ozbiljnom klubu. Jer ako igraci idu u Kinu, a tamo nema LS, idu na Bliski Istok ili pak u SAD vise to sto je neko u LS ili nije uopste ne predstavlja neku veliku razliku. Ovo je doba surovog profesionalizma i pare su samo vazne, a Arsenal ima pare i imace ih i promjena trenera moze da ga izbaci iz LS na par godina, ali na duze staze vrlo, vrlo, vrlo tesko. A siguran budi da nijedan veliki klub nece drzati covjeka na klupi deceniju jer ostvaruje plasman u top 4 konstantno.

Bojazan treba da postoji, ali ne zbog ispadanja iz top 4.
            sigpic

Comment

• Ne pljujem samo Zirua, Welbecka, stoper pod hitno! Glavni problem je Wenger, slab motivator, slab takticar, nikad nema plan B.

Gabriel je dobar da uskace sa klupe, ali Pera...
              Originally posted by maliajnstajn
              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Meni jači Pera od Gabrijela.
                Originally posted by Vladan
                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                :vinjaksmajli:

Comment

• Fellaini i Huth dobili po tri meca suspenzije zbog laktanja i cupanja na proslonedeljnoj utakmici Junajteda i Lestera.

Comment

• Za klasu je bolji Mertezaker stoper od Gabrijela. Iako je spor on je kod pozicioniranja gotovo besprekoran, ima vrhunsku anticipaciju i osjecaj, pritom si miran kod skokova kad je u igri. Jbg brzinu dobiti nece, ali da je obucen stoper, itekako jeste.

Gabrijel je van pozicije toliko cesto da mi je potpuno nejasno kako nema osjecaj za pozicioniranjem nikakav, borben je, jak, brz, ali u glavi nista nema, Merta je stoper s mozgom, nema ih previse danas.
                    sigpic

Comment

• Onda kombinacijom njih 2 onda dobijamo savrsenog stopera. Meni se ne svidja Per, u par utakmica koje sam gledao bukvalno ne zna gde tera...

Meni je Toby Alderweireled najkompletniji stoper u ligi, to sam rekao jos u predsezoni, a u prvenstvu je potvrdio i sam Toby svojim igrama.
                      Originally posted by maliajnstajn
                      Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Kod stopera je hemija najvaznija, dzaba sve ako oni ne saradjuju, ne dopunjuju i ne razumiju se kako treba. Hut i Morgan nisu ni medju 100 stopera individualno, ali su kao spoj odlicni. Tobi gazi ove sezone, ali tu je i Vertongen koji ima nenormalnu tehniku za stopera, plus brzinu i snagu. Obojica su takvi, nenormalno obuceni za stopere. Savrsen spoj zaista. Morgan i Hut su dva klasicna trokrilna sifonjera pa i to radi posao kako treba.
                        sigpic

Comment

• Ajaksova skola

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
                            Ajaksova skola
                            A i Belgijska. Ne računajući Kompanija koji crkava polako, to je budući štoperski tandem Belgije u narednim godinama...

p.s. Sad tek vidim da Vertonghen ima 29 godina jbteee. Mislio sam da je baš mlađi...
                            Last edited by z0La; 05-05-16, 18:22.
                            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Pero je pametan i zna sta ce plus ima tu hemiju sa Kosom i on zapravo cini Kosa jedinm od najboljih stopera lige.

Zamisli tandem Kos i Toby, mati moja mila

A sto se Gabriela tice, ne zna dje udara jos uvijek i jako je los kada je lopta u zraku. Dok je na zemlji, jako je solidan.
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                                A i Belgijska. Ne računajući Kompanija koji crkava polako, to je budući štoperski tandem Belgije u narednim godinama...

p.s. Sad tek vidim da Vertonghen ima 29 godina jbteee. Mislio sam da je baš mlađi...
                                Da, nije bas mlad Vertonghen, jos ima i probleme sa povredima, ali oni dvojica su TOP3 najjacih stoperskih tandema u PL, naravno i u Belgiji

Cini mi se da smo imali neku diskusiju u drugu temu kad je neko pisao (ili sam ja pisao ne secam se), da ovaj EURO je mozda i zadnji da Belgija dogura daleko...

Comment

Working...
                                X