Ako je Poch osvoji, ja cu se objesit.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ajde sto ce da osvoji, ali bice i ispred nas ove godine. Ja i dalje ne verujem da se mi borimo za top 4 u ovakvoj konkurenciji. Ne pamtim kad sam se ovoliko razocarao u Arsenal, toliko da mi klub postaje smesan.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Mislim da Hjuz nije smeo da pusti MVG u PSV,trebao je da ga zadrzi i pored toga sto je doveo Imbulu,ok za klinca i njegov oporavak je svakako bolja Holandija ali Stouk bi sa njim imao opciju vise,mogo bi 4-3-3 da igra sa Vilanom,MVG i Imbulom u sredini ili bas 4-2-3-1,ponovo bi mu sluzio MVG kao rezerva
Nije ovaj pruzao neke partije posle povrede ali kad se oporavi mogo bi da bude sasvim pristojan igrac"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Ccc Sukros povuko Adervilda kaznenom prostoru
A protiv Lestera su i za manje svirali penal"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Najbolji igrač u Engleskoj
edit: ćao ćao vozdrica ćićkovo ulje kosicaLast edited by Jax Teller; 18-04-16, 22:28.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
Comment