Barem nam nije dosadno na kraju sezone , zanimamo se
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ala offujemo
Ali moram limenom da priskočim u pomoć...Gde slušaš arsenalovce.. mogu da računaju i Kup iz ulice..
UEFA priznaje tripletu sa osvojenim nacionalinim Kupom (FA), Ligom šampiona i nacionalnim prvenstvom (PL).
Sedam Veličanstvenih su:
Junajted 1998./1999.,
Barselona,
Inter,
Glazgov,
Ajaks,
PSV i
Bajern.
Btw, kada već pominjemo istoriju...u polufinalu FA te 1999. pobedili baš Ars u onim čuvenim pordužecima u drugom meču (prvi 0:0), isključenjem Kina i sjajnim golom Gigsa za pobedu od 2:1. Uzbudljivo bilo i u prvenstvu... u poslednjem smo uzeli titulu, naravno.. Arsenalu, a zamalo da ga izgubimo u već viđenom osvajanju na kraju, malo se glupirali na nekim mečevima.
U LŠ.. ništa manje dramatično.. tukli Bajern... Nađi to odmah negde.
(Ako smeta ovo prebaciću u MU temu)Last edited by miloolja; 05-10-15, 23:50.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
A ko kaže da se mi ne sprdamo? Mislim osim što se podsećamo i malo likujemo...Last edited by miloolja; 06-10-15, 01:43.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostRece covek koji navija za Arsenal.
Samo mi recite tripletu racunate sa LS ili sa dva kupa!? Ili uzimate sve?!
Comment
-
Pise Telegraf da Sanderlend zeli Olerdajsa,navodno su i Mojesa kontaktirali ali ih je on odbio
Respekt za trenera Barnlija za koga je Sand. bio zainteresovan al je ostao veran svom klubu"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Izvor sportske.net
Znaci Klop pred potpisom u Liverpul auuu.. Svaki trener ovih silnih godina samo je propao u tom Liverpulu ,vrlo zanimljiv
ispit za Klopa da vidimo kako ce snaci u drugoj ligi osim Nemackoj a onda i timu koji tesko moze do 4 mesta osim uz nastavak posrtanja CelzijaLast edited by Bokirivaldo; 06-10-15, 16:51.
Comment
Comment