Originally posted by saburo sakai
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Znaš šta je najgore,kad ti neko kao Aki po ceo dan piše o tome,ti posle nekog vremena stvarno kreneš da vreuješ u to
Evo ja prvi,maltene sam ubedjen posle dugogodišnjeg ispiranja mozga od strane nekih topnika po forumima da sam im oprostio sve od onog trenutka kad je Roman stigo do prelaska na Emirate.
Uhvatio sebe da kad god pričam o Arsenalu sad pričam od vremena kad su došli na novi stadion,problem je u tome što je od tad prošlo evo već par godina i šta se promenilo ništa,samo sad namesto jedne pojedinci serviraju drugu priču,ranije je bio nedostatak novca,trošenje Romana,Sitija,Junajted uzeo titulu u nikakvoj konkurenciji itd itd,sad je doping,krvnički startovi i šta ti ja znam."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Ma vidi se čak i kroz golmanski dres da mu je BMI fino preko praga. Nije on ni kao tananiji bio nešto skočan golman, ali u ovoj sezoni sam dosta puta zapazio koliko mu je skočnost skresana.
Čuo sam da ga hvali mnogo ljudi, imam utisak da mu saigrači boostuju 15% a prezime još nekih 10% skilla. Mada eto, dovoljno dobar za titulu.
Comment
Comment