Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bezveze utakmica, ali crveni opravdan, mada i Costa je dobro isfolirao... 0 bodova protiv Celsija ove sezone, pa takav uspeh niko u ligi nema!
    Originally posted by maliajnstajn
    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Uh, loša utakmica,

Chelsea potpuno nezainteresovan u drugom poluvremenu, a lako im se moglo odbiti od glavu. Arsenal je još kao nešto i pokušavao, ali nije bilo nijednog iole raspoloženijeg pojedinca. Ozil fizički preminuo, a ovaj Chamberlain je tragičan.

Comment

• Originally posted by miha92 View Post
        bolje se pokrijte usima,5 ste jos mogli da uvaljate,vi se tresete k'o na -20 do poslednje sekunde
        Evo pokrili smo se.

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
          Ja sam mislio da je do Murinja sto Arsen ne moze da dobije Celzi, ali izgleda da je do Vengera.
          Ja bih rekao da je do Koste.

Comment

• Razocarenje bas,utakmica koju smo trebalo dobiti,strasno Jebo Wengara vise ovaj Flamini,doveo igraca na tu poziciju a ovaj mu sedi,Igramo celu sezonu sa jednim spicem
            sigpic

Comment

• Neke stvari se ne mijenjaju, Emirati su neosvojiva tvrdjava za Plavce.

Utisak dana dva pokusaja suta Flaminija. Prvi stajnom nogom??? Drugi put je probao petom.
              sigpic

Comment

• Izgleda na usporenom da Per zaista nije zakacio Kostu

Comment

• Možda je On nedavno napustio Čelzi, ali Njegova zaostavština se i dalje kreće ulicama Londona.
                  sigpic

Comment

• Nema veze da li je zakačio, ne može tako neoprezno da poleti na igrača u toj situaciji, upravo zato što se sviraju takve stvari.

Još je Kosta gurnuo loptu i to kako je želeo, ne bilo kako i to je to...

Crveni je ovo, nema šta.

Comment

• Oj sudija, majku ti j buhahahaha Opljackao ih, veli, sudac hahahahaha
                      Nije imao Venger vremena da pripremi ekipu za ovu utakmicu... prica se da radi neki akvadukt negdje u Japanu. Prevazisao je stadione i tvrdjave.

Sent from my Samsung GALAXY S5.

Comment

• Pametan igrac bi pomislio mozda jedan od najboljih golmana Prema skine sut, nema veze ako i zabije ostat cemo kompletni pa cemo imat bolje sanse. Glup igrac uklize ko kreten. Mertesacker je glupi kreten, a jos veca kretencina je ovaj sto ga mece na teren kraj Gabriela

Comment

• Ali kako je pogledao da li je ofsajd na početku uklizavanja.

Comment

• Originally posted by PRINCONI View Post
                            Izgleda na usporenom da Per zaista nije zakacio Kostu
                            http://lockerdome.com/trollfootball/...14297273435921

Ispravna odluka sudije.

Comment

• Kakva li sezona treba da se desi pa da Arsenal uzme titulu. Stvarno nemate srece. Sto je najgore opet ce odvratni siti da uzme

Comment

• Sreća ili ne činjenica je da nema ništa od titule ni ove sezone . Mada sad ima počnem da navijam da Lester uzme samo da ovi dizelaši ponovo ne uzmu majke mi moje Radmile
                                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Working...
                                X