Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by z0La View Post
    Slažem se...

Mada mislim da će sutra Sveci da živnu baš protiv Arsenala, i da će to da bude neizvesnija tekma nego što se očekuje. Moguće sa dosta golova...
    0:2
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Najbolji igrac SPa i sezone 13/14. Samo kad se setim kako je poceo sezonu u Junajtedu, kakve golove je davao, onog loba se secam. Ne znam sta se desavalo u svlacionici, ali vreme ce pokazati ko je tu kriv, i ko je vise izgubio Junajted ili ADM.
      IMG-20190614-192941
      "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
      Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
        0:2
        2:2, 2:3...nisam siguran...

Ne leže vam baš Sveci u gostima. Mislim da ste baš za boxing day prošle sezone izgubili od njih, ili za novu godinu..ne mogu se setim baš tačnog dana, ali znam da su bili praznici...
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by z0La View Post
          2:2, 2:3...nisam siguran...

Ne leže vam baš Sveci u gostima. Mislim da ste baš za boxing day prošle sezone izgubili od njih, ili za novu godinu..ne mogu se setim baš tačnog dana, ali znam da su bili praznici...
          I ja se secam, cini mi se da je Scesni tada bas kiksao, i zezali su ga da je imao "losu" noc novu godinu

Comment

• Covek koji navija za Liverpul prica o profesionalizmu Di Marije koji je igrao za Manchester.

Ma kriv je Van Gal sto on ne moze da predribla igraca!?
            Sto nece da igra odbranu!?
            Sto stoji u ofsajdu 10min!?
            Sto ima 1 od 100 dobrih centarsuteva!?

VAN GAL UBICA FUDBALERA!!

i fudbala naravno.
            Originally posted by Vladan
            SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
            :vinjaksmajli:

Comment

• Ta tekma prosle godine je vjerovatno zavrsila klovnovu karijeru u Arsenalu. Zapalio brat ispod tusa, a prije toga primio 2 glupa do bola gola.
              sigpic

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
                Covek koji navija za Liverpul prica o profesionalizmu Di Marije koji je igrao za Manchester.

Ma kriv je Van Gal sto on ne moze da predribla igraca!?
                Sto nece da igra odbranu!?
                Sto stoji u ofsajdu 10min!?
                Sto ima 1 od 100 dobrih centarsuteva!?

VAN GAL UBICA FUDBALERA!!

i fudbala naravno.
                Vidis da mozes kad hoces.
                sigpic

Comment

• Ne razumem samo kakve veze ima ko za koga navija??? Verujem da svako moze da bude isto toliko informisan o situaciji u Junajtedu kao i ti. A opet mi vecinu stvari o takvim situacijama znamo od novinara(nekih ljudi na drustvenim mrezama), niko ne moze da tvrdi da je to sa sigurnoscu tako, kao sto oni kazu. Mozda i jeste ADM krivac, a mozda i nije, mozda je nesto prethodilo tom njegovom neprofesionalizmu. Na kraju svako ce da misli kako hoce, ili da misli onako kako mu odgovara.
                  IMG-20190614-192941
                  "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                  Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Da ne duzim previse, AdM uvek gde god je pruzao odlicne partije nije bio prva zvezda i nisu bile sve oci uprte od njega niti se nosio sa pritiskom.Potreban je igrac koji ce sav pritisak da prebaci na svoja ledja kako bi on bio na vrhunskom nivou.U Junajtedu nije bilo toga i deslo se sta se desilo.Isto kao sto u Klivlendu je Kajri Irving podigao igru na visi nivo kada je dosao LBJ zato sto on nije bio vise glavna zvezda i postao je druga violina.To sto je sada otisao u PSZ je krenuo linijom manjeg otpora kad vec nije mogao da se izbori u Junajtedu, uostalom skoro svi timovi u francuskoj ligi sa izuzetkom njih par sa vrha su u najboljem slucaju na nivou Burnemota i Noric Sitija.

Comment

• I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Sutra je najbolji fudbalski dan u godini, 9 sati fudbala. Dupe ce nas zaboliti od sjedenja
                        sigpic

Comment

• Prekosutra valjda ?
                          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Lord Gangrena View Post
                            Prekosutra valjda ?
                            Danas ludace, poremetile ti mozak one silne zene u onoj temi
                            sigpic

Comment

• Puko sam i ja brate mili ne znam koji je dan
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Gangrenas i ja ko da smo sinoc pili zajedno.

#udripoalkoholu#otreznjenje

Neko danas ce da poveze osam sati, a ja cu verovatno da zaspim na pola.

Comment

Working...
                                X