Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jesi puko 100 eura, moj dragi Avrame?
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Uglavnom para vise nema. Ionako nikad nisam ni voleo tu NG, docek i te zurke..

Comment

• Originally posted by Avramovic View Post
        Uglavnom para vise nema. Ionako nikad nisam ni voleo tu NG, docek i te zurke..
        Brat napaceni!
        Originally posted by Vladan
        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
        :vinjaksmajli:

Comment

• Cudi me da se oko Mahreza nije vec podigla neka hajka oko toga u koji ce klub preci. Pretpostavljam da bi do sada Siti vec bacio ponudu od 50-60 miliona da na leto nisu dovodili Sterlinga i De Brujna. Logicno bi bilo da Junajted krene na njega, Arsenal se nesto povezivao mada se Arsenal sa svakim ko ima kopacke povezuje. Real iznenadjujuce cuti, Psz isto. Cini mi se kao zatisije pred buru

Comment

• Bit ce neko da te izvede, jebiga previse te Celzi jebao, mora nesto dobro da ti se desi. Samo mi se nemoj sekirat, bezveze nije vrijedno.
            sigpic

Comment

• Za Avrama tek sam se sada setio

Mnogo mi se svidjaju Englezi, onaj Lester igra bolje nego Chelsea

Originally posted by Vladan
              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
              :vinjaksmajli:

Comment

• Poprilicno sam siguran da od srijede Jose Murinjo vise nece biti menadzer fudbalskog kluba Chelsea.
                sigpic

Comment

• Ovo vise nije sala, i dalje mislim da ce popustiti ali definitivno nije sala. Mozda ce ih ocerupati u januaru, ili ce jednostavno pasti s formom, ali ljudi u decembru gaze i to kad imaju najtezi raspored na papiru.

Ovo sa Celsijem je neobjasnjivo, devet poraza u 16 kola, manje bodova nego utakmica sto su odigrali, zona sumraka.

Marez jedan od najboljih igraca lige, i rasista je strasan, kao pusten s lanca, ali odavno nisam vidio ljepsu fudbalsku pricu, a da ljudi toliko mrzi nekog igraca, ali to je vec do njega, takav je iako je odlican igrac, brz, jak kao konj, vrhunski finiser.
                  sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Originally posted by Avramovic View Post
                      Evo me, udri japanac ;)
                      Ipak neću,saznao sam danas da mi je povišen holesterol tako da udri brigu na veselje hahahaha
                      "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Neka Saburo, kakav crni holesterol, mani se tog posla, to je najveca krava muzara farmaceutske industrije, ako te sta interesuje u detalje, javi se na pp

sigpic

Comment

• Upucao se Jose ovom konferencijom. Na sve rezultate, ovo je daleko preko granice tolerancije navijaca, igraca i smisla.

Comment

• sigpic

Comment

• slušam ovu njegovu izjavu i ne verujem šta priča

oni su nama dali golove 1 na 1 i njega su izdali zato što je on želeo 1 na 2 da igraju,da vezni to zatvori hahahahahahahaha
                              Last edited by saburo sakai; 15-12-15, 00:10.
                              "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Comment

Working...
                                X