Jesi puko 100 eura, moj dragi Avrame?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Avramovic View PostUglavnom para vise nema. Ionako nikad nisam ni voleo tu NG, docek i te zurke..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Cudi me da se oko Mahreza nije vec podigla neka hajka oko toga u koji ce klub preci. Pretpostavljam da bi do sada Siti vec bacio ponudu od 50-60 miliona da na leto nisu dovodili Sterlinga i De Brujna. Logicno bi bilo da Junajted krene na njega, Arsenal se nesto povezivao mada se Arsenal sa svakim ko ima kopacke povezuje. Real iznenadjujuce cuti, Psz isto. Cini mi se kao zatisije pred buru
Comment
-
Comment
-
Ovo vise nije sala, i dalje mislim da ce popustiti ali definitivno nije sala. Mozda ce ih ocerupati u januaru, ili ce jednostavno pasti s formom, ali ljudi u decembru gaze i to kad imaju najtezi raspored na papiru.
Ovo sa Celsijem je neobjasnjivo, devet poraza u 16 kola, manje bodova nego utakmica sto su odigrali, zona sumraka.
Marez jedan od najboljih igraca lige, i rasista je strasan, kao pusten s lanca, ali odavno nisam vidio ljepsu fudbalsku pricu, a da ljudi toliko mrzi nekog igraca, ali to je vec do njega, takav je iako je odlican igrac, brz, jak kao konj, vrhunski finiser.sigpic
Comment
-
Originally posted by Avramovic View PostEvo me, udri japanac ;)"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Neka Saburo, kakav crni holesterol, mani se tog posla, to je najveca krava muzara farmaceutske industrije, ako te sta interesuje u detalje, javi se na pp
Sve receno, nemam sta dodati, isto moje misljenje.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Last edited by saburo sakai; 15-12-15, 00:10."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
Comment