Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mahrez jaci igrac od Manea, jedno puta 100.
    sigpic

Comment

• Ovaj Celzi ne zna ni prazan go da pogodi, vise je zalosno.

Samo je pitanje koliko jos Mou kredita ima, kada ce otkaz pasti jer ako ovako nastavi ispadaju. Cisto radi poredjenja, Hull je prosle sezone poslije 15 kola imao 2 boda vise.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
        Al opet garantujem da niko sa ovog foruma a da ne govorimo o javnosti i fudbalskim znalcima nije mogao ocekivati da ce Lester biti u prvih 5 do Bozica.
        Ne znam meni je ovo sve na granici realnog, da neka ekipa ovako gura i ne staje... ma da je i bolji menadzer jako tesko bi ovo bilo ostvariti.
        Da sam se danas probudio iz kome posle 7 meseci i pogledao tabelu, znao bih da je Lester promenio trenera i da novi nije Englez.

Ubedjen sam bio da bar u prvoj sezoni Ranijeri nece ispasti iako su svi jedva docekali da ga pljunu i znao sam da ce biti medju zanimljivijim ekipama za gledanje. Ovo nisam mogao da predvidim ali opet me od Klaudija nista ne cudi, on sad moze da promeni formaciju u 3-6-1 i izgubi narednih 15. Pre par meseci smo bas cale i ja nahvatali snimak Monako-Celsi, niko nikada nije tako mrtav ladan poklonio finale LS.

Samo da nastavi Lester da gazi jer vise osim Ozila i Kloparine kontre protiv jacih nemas vise sta da vidis u ligi.
        sigpic

Comment

• Originally posted by Casiraghi View Post
          Da sam se danas probudio iz kome posle 7 meseci i pogledao tabelu, znao bih da je Lester promenio trenera i da novi nije Englez.

Ubedjen sam bio da bar u prvoj sezoni Ranijeri nece ispasti iako su svi jedva docekali da ga pljunu i znao sam da ce biti medju zanimljivijim ekipama za gledanje. Ovo nisam mogao da predvidim ali opet me od Klaudija nista ne cudi, on sad moze da promeni formaciju u 3-6-1 i izgubi narednih 15. Pre par meseci smo bas cale i ja nahvatali snimak Monako-Celsi, niko nikada nije tako mrtav ladan poklonio finale LS.

Samo da nastavi Lester da gazi jer osim Ozila i Kloparine kontre protiv jacih nemas vise sta da vidis u ligi.
          Monaco Chelsea dvomec cu da pamtim do kraja zivota,maltene svake sekunde se sjecam

Kako je dobar taj tim Chelsea bio,ekstra fudbal su igrali
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Igraju kao tim i zbog toga svako od njih deluje bar 20% bolji nego sto bi bilo ko ocekivao. Najprostije receno, igraju u takvom sistemu koji trenutno prekucava sve zivo. Strasno meni to kompaktno deluje. Pogledaj Kante-a kako ih mlati xD
            There's something wrong with me chemically
            Something wrong with me inherently
            The wrong mix in the wrong genes
            I reached the wrong ends by the wrong means
            It was the wrong plan
            In the wrong hands
            With the wrong theory for the wrong man
            The wrong lies, on the wrong vibes
            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Ovo je previse. Ja ove promasaje ne mogu da progutam. Kosta od cijelog gola pogadja Smajhela... Ivanovicu balvan.
              sigpic

Comment

• DEVET GODINA NAŠEG NUFC.BLOG.RS

Dame i gospodo, prijatelji i saborci. U utorak 15. 12. 2015. godine, naš blog puni devet godina. Dakle, pre devet godina, tačnije 15. 12. 2006. godine, pokrenuli smo blog o našem voljenom, jednom i jedinom Newcastle United Football Club. Adresa nufc.blog.rs nije bila slučajno odabrana. Ona je jasna asocijacija na naš klub.

Naš "posao" i naša dužnost je da pratimo naš Newcastle United, bez obzira ko se nalazio na čelu kluba, ko ga vodio sa klupe, koji igrači igraju za njega i kakvi su rezultati. Iako smo od Newcastle-a udaljeni 2000 milja, mi osećamo kako pulsira St James' Park, kako diše regija, kako reka Tyne teče.

Mi smo Newcastle United, mi smo njegova snaga.

Srećan nam deveti rođendan, sa željom da proslavimo i sto deveti.

S poštovanjem, Vladimir Savić, autor bloga.

DEVET GODINA NUFC.BLOG.RS
                Last edited by Mags Serbia; 14-12-15, 22:31.
                "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                  Monaco Chelsea dvomec cu da pamtim do kraja zivota,maltene svake sekunde se sjecam

Kako je dobar taj tim Chelsea bio,ekstra fudbal su igrali
                  JFH umesto Melkiota kad je Zikos dobio crveni i onda posle 5 minuta Hut umesto Parkera i raspade se sve. Sta je hteo niko nikad nece znati.

Gotiva ekipa sa Gronkjerom, Eidurom, Veronom, Krespom...

Daj Kantea Jirgene umesto Lukasa ili Alena!
                  sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Bas me interesuje sta ce da kaze posle utakmice,prvo poluvreme najgore mozda sto smo odigrali ove sezone a za to je on iskljucivo kriv.

To je maltene ista postavka kao protiv Porta(kao sto sam I napisao u temi Chelzi) samo sto smo sad naspram sebe imali raspolozen tim za igru.

Smajhel nijednu jedinu odbranu nije imao u prvih 45 min
                      "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Vidi zna i Celzi go da uvali
                        sigpic

Comment

• Remy
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Evo izlazi Rajan Gosling
                            "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• A ulazi O(t)kazaki.
                              "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

• Sad je glavno pitanje dal je Avramovic stavio 100 evra na Chelzi

Comment

Working...
                                X