Uopste mi ga nije zao, veze nema, od onakve ekipe napraviti najgoru uz Vilu nije lako. Nedorastao, idi u L1 i nekoga vodi, Svonsi neka vrati Rodzersa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostUopste mi ga nije zao, veze nema, od onakve ekipe napraviti najgoru uz Vilu nije lako. Nedorastao, idi u L1 i nekoga vodi, Svonsi neka vrati Rodzersa.
Jbg, sada su upali u kanal, uprava nije imala strpljenja i cao.sigpic
Comment
-
Jedina logicna odluka, ne znam sta mu se desilo u Liverpulu posle one lude sezone ali je postavio temelje u Svonsiju i jedno vrijeme im trener nije ni trebao. I Liverpul je ostavio u mnogo zdravijem stanju nego njegovi prethodnici, ali je knjiski moljac veliki, petljavina, samo sto u Svonsiju nema nikakvog pritiska, moze lagano da radi.sigpic
Comment
-
Nije mi jasno,u tvitu pise Rodzers favorit a kad otvoris link pise Mojes. Kako god,kolko sam ja upratio oni su odrzali pregovore sa Mojesom jos pre no sto su ovom dali otkaz i verovatno ce on I preuzeti klub.Last edited by saburo sakai; 10-12-15, 11:57."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
-
Originally posted by Rossonero View PostLast edited by Dule Krtola; 10-12-15, 15:47.
Comment
-
Originally posted by Dule Krtola View PostS' obzirom da su Kinezi prije neki dan kupili 13 odsto dionica Manchester Sitija, vrijednu 2 miliona eura vjerujem da će Siti izdominirati u ovom tranferu. Pa bila cijena 40, 60 il 80 miliona E.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Originally posted by saburo sakai View PostNije mi jasno,u tvitu pise Rodzers favorit a kad otvoris link pise Mojes. Kako god,kolko sam ja upratio oni su odrzali pregovore sa Mojesom jos pre no sto su ovom dali otkaz i verovatno ce on I preuzeti klub.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment