Pozdrav za mog brata Princaru i njegovu konstataciju Klopare i titule ove sezone.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Apsolutno zasluzeno,svaka cast.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kako je ovo odigrano preko one stvari, zasluzen poraz. Mislim da je svaki pas bio pogresan u zavrsnoj trecini, sem onaj za Sturridgea sto je ovaj promasio nazalost. Bad day at the office.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Kada god se ponadam sledi korak nazad,jbg.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakav je majstor Lukaku, samo delic prostora mu je potreban da se okrene i uputi sut. Stones veoma siguran veceras a Deulofeu previse komplikuje za moj ukus, morao bi se ranije oslobadjati lopte.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Dobar mec, Everton dominira, samo golovi fale. Bas je lepo gledati Everton ove sezone, prosle sezone bas nikako nisu igrali dok su igrali LE. Deulofeu se vidi da zna, pokusava nesto, ali u nekim situacijama bas davi loptu.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Nema zavrsnog pasa za sada. Deulofeu koliko dobrog uradi toliko i loseg. Veoma dobro postavljena odbrana Palasa, svi su u liniji.
Generalno gledano ove godine liga nikad ujednacenija, ima naravno ekipa koje bi trebalo da odskacu bar po individualnom kvalitetub ali fudbal je timski sport. Sve prihvatam samo da Siti ne uzme titulu, cak i Wenger kojeg nikako ne varim dolazi u obzir.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Dobija Palas ovo, igraju onaj kurvinski fudbal...Everton bolji, ali ce izgubiti...
Ahaha, dok sam pisao, oni ga uvalise. Klasika iz kornera, jedan tim dominira, i onda primi gol iz kornera...Last edited by Brian McShtull; 07-12-15, 22:33.
Comment
-
HAhahaha, ista tekma kao Palace-Sunderland, takodje u ponedjeljak bila ..
Palace dominirao, ovi zabili, a evo sad Everton dominira, Palace zabije.
E vala kakva steta za ovu sutinu Lukakua, bas mu se ne da
Comment
Comment