Jednom i Runi da izadje...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Cylokin View PostOsim onog ispada cele odbrane gde je i De Gea mogao i bolje da odreaguje, vidim Jamie "One-eason-wonder" Vardy je lom napravio celu utakmicu...
A utakmica ko utakmica, standardni smor.sigpic
Comment
-
To samo govori, koliko je dobar Vardi, iz jedne sanse postigao gol. Inace pre te situacije 1na1, covek je pretrcao 60metara u sprintu, nije vanzemaljac. Realno bolji je bio Lester, ali su se povukli u drugom, a samim tim nisu ni zasluzili da dobiju. Igru Junajteda nema potrebe komentarisati.
Comment
-
Mou bez spica krece u ovaj derbi.Na grafici stoji da je Hazard taj koji ce ici naprijed,ali meni sve nesto govori da ce to biti Pedro.Ovo samo dokazuje da Jose bas postuje ovaj Tottenham,da ne kazem da ih se plasi posebno nakon proslogodisnjeg debakla ovdje...bice tesko,ali nadam se da se izgubiti neceZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Alderweireled najkonstantniji stoper u ligi ove sezone. Mozda je jedan zuti karton, ne pravi kikseve, bas je siguran na svojoj poziciji.
Inace dobra utakmica, samo golovi fale.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Sve za Tottenham odigrao Fabregas debil...
Willian,Pedro i Hazard rade posao,pa eto mozda cak malo i Oscar,ali Matic i Fabregas jbt meni Dembele isto Zidane pored njih.Tako mi djeluje covjek je prejak jos ne grijesi uopste.Inace rezultat je dobar,Begovic odbranio sto mora i iz neke kontrice mogli bi se i povesti.
Ivanovic je bas kriminalan covjek isto kao da ne zna gdje se nalaziZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment