[VINE]iaHATW55egV[/VINE]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Originally posted by PiXarr View PostMa on lik ne prati fudbal uopste, samo dobije imena igraca, tacnije spremi i to mu je, uzme neki info s neta i boli ga uvo. Celu utakmicu cujes samo imena igraca, a info koji nalazi cesto nije tacan. Sramota za SK...
Comment
-
Originally posted by PiXarr View PostOpet retard prenosi derbi, o boze!!! Lik ne razlikuje Staridza i Sterlinga. :eek:
Kralju, daj nam neki znak da citas ove nase pohvale!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Niste slusali komentatora na ES-u sto je prenosio Bayern-Herta lik nije provalio da je pao gol, ni glas da povisi kad je neka sansa dobra ili gol tek, Gojko bolji od njega
Mislim da bi sa neresenim rezultatom Lester bio prezadovoljan.
P.S. Slazem se za Loncarevica, meni skroz gotivan lik i volim da ga slusam.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Idemo jos 4ri. Bravo Matori.
Gleda Kerik gleda Darmian i Jang! Mars u pm svi zajednoLast edited by l1m4r; 28-11-15, 18:55.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment