Originally posted by Casiraghi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
A sledece nedelje ga cuva Majk Smoling. Bice zanimljivo.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ali sa pola snage Kejn.
Nego jel sam ja jedini u tripu da je Kejn u losoj kondiciji?!Moze da izdrzi covek 90min. Ne mislim na to, vec covek posle dva sprinta izgleda zadihano kao da nema vazduha. Malo mi cudno za profesionalca...
Dok pisem evo za malo makazice da padnu..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Originally posted by l1m4r View PostAli sa pola snage Kejn.
Nego jel sam ja jedini u tripu da je Kejn u losoj kondiciji?!Moze da izdrzi covek 90min. Ne mislim na to, vec covek posle dva sprinta izgleda zadihano kao da nema vazduha. Malo mi cudno za profesionalca...
Dok pisem evo za malo makazice da padnu..Last edited by AK47; 22-11-15, 16:34.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Djeluju kao tim,to im je sto kazes najveca vrlina...fino i svoje igrace guraju jos jedan +
Nevjerovatno los udarac lijevom nogom
Dembele generalno podigao formu u odnosu na ranije sezone i to je bitna stvarZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment