Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by l1m4r View Post
    Jebes tekmu kako te nije sramota da se javljas sada?! Posle tekme gde Vi u prvom treba da primite 3 gola, gde date gol iz faula i sada se ti nesto cudis, pitas, sta god..
    Zašto si toliko opterećen Arsenalom zar ne igra i Junajted tekmu ? I posle ćeš da pričaš kako je Aki kompleksaš , pogledaj u svoje dvorište prvo.
    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Aki je moj brat blizanac.

Comment

• Pa igra i Arsenal, pa onaj vaš naučnik ne vadi Murinja i naftaše iz usta celo popodne.....
        ¡Si Señor!

Comment

• I vi ne vadite Arsenal , i po čemu ste vi bolji od njega ?
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
            Pričam ja godinama - balvani !
            Evo i Kolarov, sin Serije A ne može mrtvi penal da pogodi.

Comment

• Originally posted by Lord Gangrena View Post
              Zašto si toliko opterećen Arsenalom zar ne igra i Junajted tekmu ? I posle ćeš da pričaš kako je Aki kompleksaš , pogledaj u svoje dvorište prvo.
              Gang brate jel si ti realan?! Ja da je kompleksas nisam rekao ali kada si se uvatio toga, covek ponovo prica o Murinju, odma kenja o Sitiju, bas bih voleo da je svirao i nama neki penal(koji bi smo promasili) cisto da vidim sta bi rekao na to!?

Ako te bas zanima gledao sam obe tekme, plus vise Arsenal jel me je jebao link za UNited. To za dvoriste jesi u pravu, ali kada prvenstveno ljudi iz Vase teme to pocnu da rade ja cu lepo jos manje gledati preko ograde!!!!!!!!

Originally posted by Lord Gangrena View Post
              I vi ne vadite Arsenal , i po čemu ste vi bolji od njega ?

Nadji post gde nismo vadili Arsenal?!
              Originally posted by Vladan
              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
              :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by NO1no1 View Post
                Bolje baci pogled na crvene djavoljcice, i djavolice.

Comment

• Bony moli Sterlinga da izvede, meni Bony kapiten pa ga i ja molim da mu da loptu i na kraju dodje Kolarov, Sterling se nervira i ovaj promasi ceo gol...

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
                  VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Limare razumem ja sve ali i vi radite istu stvar kao i on , znači ne podržavam ga pitaj ga i sam koliko sam mu puta rekao da ne smara sa Murinjom ali vi radite istu stvar kao i on i bez ikakve veze pravite opet frku . Iritantan je nekad i meni kamoli vama ali ćutim i trpim ..
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Tom View Post
                      Evo i Kolarov, sin Serije A ne može mrtvi penal da pogodi.
                      Eno Dzeka, sprda se sin Premier Lige u Seriju a

Comment

• Za City sam se ispravio, samo sam vidio penal i crveni na rezultatima, a onda sam vidio sta je bilo.

Murinja sam spomenuo 2 puta, jednom u toku Celzijeve tekme, drugi put kada je sudija napravio gresku koja je isla u korist Arsenala.

Ne znam sta perete na ruke ovdje. Ostavite se mene, pisite normalno. Trazite da se mene banuje, a ja pisem o temi, ato je BPL, a vi gospodo pricate o meni, a ja nikakve veze sa BPL nemam, jos uvijek..
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
                          Eno Dzeka, sprda se sin Premier Lige u Seriju a
                          Igra ok ali bas da se sprda sa jednim golom u 10 utakmica...

VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Padace glupi banovi, a to ne zelim jer je gotivna i tema i liga, mega je zanimljivo i pritom podrzavam prozivanje, zato hvala bogu navijamo za razlicite timove. Ja cu npr uzivati kad ga Arsenal bude izduvao za titulu , a do tada manite se Murinja i Vengera. Vi sto kukate na akija i skacete na svako njegovo pominjanje ste postali podjednako dosadni, iskulirajte popice on ban ako ga bude zasluzio. Uzivajte
                            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• I na kraju opet priča Murinjo-Venger-Van Gal..bla bla...

Ljudi moji, delujete kao žene na PMS-u.... Izvinjenje Olji za ovo poređenje....
                              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ludi Bilic gazi velike i onda lagano izduva od Votforda

VALENTINO ROSSI #46

Comment

Working...
                                X