Originally posted by l1m4r
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostZašto si toliko opterećen Arsenalom zar ne igra i Junajted tekmu ? I posle ćeš da pričaš kako je Aki kompleksaš , pogledaj u svoje dvorište prvo.
Ako te bas zanima gledao sam obe tekme, plus vise Arsenal jel me je jebao link za UNited. To za dvoriste jesi u pravu, ali kada prvenstveno ljudi iz Vase teme to pocnu da rade ja cu lepo jos manje gledati preko ograde!!!!!!!!
Originally posted by Lord Gangrena View PostI vi ne vadite Arsenal , i po čemu ste vi bolji od njega ?
Nadji post gde nismo vadili Arsenal?!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Limare razumem ja sve ali i vi radite istu stvar kao i on , znači ne podržavam ga pitaj ga i sam koliko sam mu puta rekao da ne smara sa Murinjom ali vi radite istu stvar kao i on i bez ikakve veze pravite opet frku . Iritantan je nekad i meni kamoli vama ali ćutim i trpim ..sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Za City sam se ispravio, samo sam vidio penal i crveni na rezultatima, a onda sam vidio sta je bilo.
Murinja sam spomenuo 2 puta, jednom u toku Celzijeve tekme, drugi put kada je sudija napravio gresku koja je isla u korist Arsenala.
Ne znam sta perete na ruke ovdje. Ostavite se mene, pisite normalno. Trazite da se mene banuje, a ja pisem o temi, ato je BPL, a vi gospodo pricate o meni, a ja nikakve veze sa BPL nemam, jos uvijek..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Padace glupi banovi, a to ne zelim jer je gotivna i tema i liga, mega je zanimljivo i pritom podrzavam prozivanje, zato hvala bogu navijamo za razlicite timove. Ja cu npr uzivati kad ga Arsenal bude izduvao za titulu , a do tada manite se Murinja i Vengera. Vi sto kukate na akija i skacete na svako njegovo pominjanje ste postali podjednako dosadni, iskulirajte popice on ban ako ga bude zasluzio. UzivajteIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment