Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vesti, opste F1 i autosport diskusije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Vise sam za turbo, verovatno sto sam Formulu poceo da pratim uz njih osamdesetih godina. Ako se vrate na atmosferski neka onda bude vece zapremine od 3 do 5 litara uz ogranicenje broja obrtaja od 12 000 do 15 000 i svakako bez kersa ersa i drugih cudesa. Takav motor bi bio jeftini i pouzdani mada procitah juce da Zan Tod zeli manje pouzdane motore
Comment
-
-
Kakvim bolan crnim crvenima, Ferrari želi dovesti mlađeg vozača, a i ne verujem da bi obe strane htele da se Alonso vrati u crvene. Ako Hamilton osvoji titulu ove godine ne vidim kako bi Alonso mogao i tamo, pogotovo ako se Bottas pokaže kao dobar vodonoša.If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.
Comment
-
Odličan potez svih strana u ovoj egzibiciji Alonsa u Indy 500. Ne bi me čudilo da totalno oduva konkurenciju... F1 dobija publicitet u Americi, Alonso dobija priliku da vozi nešto konkurento u istorijskoj trci, McLaren dobija priliku da neki deo F1 tima bude u dobrom svetlu ove sezone, Indycar dobija publicitet van Amerike. Jedini koji gube su navijači Alonsa koji su već kupili karte za Monako...
Inače, otvoreni su razgovori (juče) da se vrati GP Turske na kalendar...Last edited by Vanja #66; 12-04-17, 20:49.
Comment
Comment