Announcement

Collapse
No announcement yet.

Преноси 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Izvinjavam se zbog ovih reči, ali ništa od gore navedenog ne može da bude uvreda. To je istina.

Comment

• Originally posted by Voja Šabac View Post
      Jasno je meni da je ovo država papaka i mediokriteta, ali nije mi jasno kako neko ko ima pravo na prenose ABA lige, može da dođe u situaciju da ne dobije signal, a neko ko nema pravo na prenose, da dobije signal.
      Nije sve crno ili belo, postoje i druge boje koje mi ne znamo.

Comment

Jasno je meni da je ovo država papaka i mediokriteta, ali nije mi jasno kako neko ko ima pravo na prenose ABA lige, može da dođe u situaciju da ne dobije signal, a neko ko nema pravo na prenose, da dobije signal.
        Не, не, и Арена исто има права сада. И то боља.
        Arise, Serbia!
        You fell asleep long ago,
        And have lain in the dark.
        Now wake up
        And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

SportKlub ima ugovor sa ABA ligom koja je bila u vlasnistvu Lisac&co, tacnije sa Sidrom, ta ABA liga je ukinuta na kraju prosle sezone tj. promenjen je statut i osnovana je liga od strane klubova koja je zadrzala ime ABA liga, oni su potpisali prava sa Arenom i to je to...
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• @Voja Sabac evo @Mr.M ti je sve objasnio.

Comment

• SportKlub ima ugovor sa ABA ligom koja je bila u vlasnistvu Lisac&co, tacnije sa Sidrom, ta ABA liga je ukinuta na kraju prosle sezone tj. promenjen je statut i osnovana je liga od strane klubova koja je zadrzala ime ABA liga, oni su potpisali prava sa Arenom i to je to...

Zaboravio sam da je osnovana nova ABA liga. U svakom slučaju, hvala.

Comment

• Kakve su to mahinacije, majko moja...

Drzavna firma sponzorise kosarkaski klub i preko njih koristi uticaj kako bi vratila prenose na Areni, uz to u njihovom vlasnistvu je Arena tako da oni finansiraju prenose.U oba slucaja to je krsenje zakona(jos su za ovu drugu stvar opomenuti i da moraju da puste Arenu niz vodu), ali nema ko da ih zaustavi u tome i mogu da rade sta im je volja.

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
                  Kakve su to mahinacije, majko moja...

Drzavna firma sponzorise kosarkaski klub i preko njih koristi uticaj kako bi vratila prenose na Areni, uz to u njihovom vlasnistvu je Arena tako da oni finansiraju prenose.U oba slucaja to je krsenje zakona(jos su za ovu drugu stvar opomenuti i da moraju da puste Arenu niz vodu), ali nema ko da ih zaustavi u tome i mogu da rade sta im je volja.
                  Tu tvoju "državnu firmu" ljudi iz regiona posmatraju kao privatnu. mtel je u Republici Srpskoj privatna firma, bez obzira što je Telekom državna firma u Srbiji - i vrši distribuciju Arena Sport kanala. A razlog zašto Telekom ima sportsku televiziju je što im to treba u portfoliju prije prodaje ozbiljnom igraču, kao što British Telecom ima BT Sport. S tom razlikom da je engleski telekom u privatnom vlasništvu. Ali, pitanje privatizacije telekoma u Srbiji je pitanje za Vladu Srbije, ne za dr. institucije.
                  винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!

Comment

• Originally posted by Mr.M View Post
                    ... oni su potpisali prava sa Arenom i to je to...
                    Kad je to novo preduzeće potpisalo ugovor sa Arenom.
                    Kog datuma, gde?

Comment

• Da li se zna nešto novo u vezi prenosa ABA lige na SK?

Comment

• Nažalost SK ove sezone neće prenositi ABA ligu.

Comment

• Originally posted by Jaqen Hghar View Post
                          Nažalost SK ove sezone neće prenositi ABA ligu.
                          Odakle ti ta informacija?

Comment

• @eliiahu ma sve je gotovo.Arena je preuzela ABA Ligu samo jos da portvrde..

Jos jedan primer.Arena je prosle sedmice kad je bila LE,nije prenosila nista na prvom programu.
                            Pogledaj raspored ABA Lige i termine i bice ti sve jasno..

Comment

• Jos jedan primer.Arena je prosle sedmice kad je bila LE,nije prenosila nista na prvom programu.
                              Pogledaj raspored ABA Lige i termine i bice ti sve jasno..

Kakve veze ima ABA što LE nije prenošena na prvom programu?? Druga stvar, nigde nije najavljeno da će Arena prenositi ABA ligu. Sve vrvi od nelogičnosti.

Comment

• još za vreme derbija su neki mikrofoni imali aba liga logo što sam i napisao ovde čini mi se

gde ćeš zvaničnije od toga

Comment

Working...
                                X