Announcement

Collapse
No announcement yet.

Преноси 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Mags i Ricma

Ma ljudi ista prica se prica 50 strana unazad. Mogao sam i ja da se pravim pametan i postavim isto pitanje, umesto toga vratis se par strana unazad i procitas. Ne mora 10000000 postova da bude, jel ima nesto o spancima? te ovo te ono.. Dosadjuje se ljudima.
    Originally posted by Vladan
    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
    :vinjaksmajli:

Comment

• Pa neka zatvori temu Vladan, a kada se zavrsi cela prica, neka je otvori sa informacijama o Spancima.

Comment

• Originally posted by Mags Serbia View Post
        @ Pipiromanjoli

Ti bi zaista mogao da povedeš računa o svom ponašanju na forumu. Sada već preteruje sa prostačko-uličarskim rečnikom. Vidim imaš +7.000 poruka na forumu a još uvek nisi savladao osnove ophođenja i komuniciranja na forumu. Mislim da si zreo prvo za jednu opomenu, a ako se tvoje ponašanje nastavi, ja lično ću tražiti od administratora tvoj ban na ovom forumu.

Ja sam takođe milion puta "odlepio" od pitanja vezano na Primeru i NFL, ali se niti jednom nisam ružno izrazio, niti sam vređao članove ovog foruma. Ti to konstantno radiš. Samim tim teraš sa ovog foruma ljude koji žele nešto da saznaju vezano za sportove koje vole.

Toliko od mene. Pozdravljam te.
        Кршите и ви правила форума спамом па вас нико не банује, што ја не бих псовао када већ знам да нећу бити банован?
        Све индијанац до индијанца. Нико не зна да прочита два поста пре него што постави свој. 15 нових регистрованих ликова, ни један нормалан. Нацртао сам им пре пар дана како стоје ствари око Примере али и то им не вреди. И шта ћу? Када ови неће да их банују, другачије не можеш са стоком.
        Arise, Serbia!
        You fell asleep long ago,
        And have lain in the dark.
        Now wake up
        And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by Пипи Ромањоли #10 View Post
          Кршите и ви правила форума спамом па вас нико не банује, што ја не бих псовао када већ знам да нећу бити банован?
          Све индијанац до индијанца. Нико не зна да прочита два поста пре него што постави свој. 15 нових регистрованих ликова, ни један нормалан. Нацртао сам им пре пар дана како стоје ствари око Примере али и то им не вреди. И шта ћу? Када ови неће да их банују, другачије не можеш са стоком.
          Hoce li SK prenositi Primeru sl. sezone?

Comment

• Originally posted by Пипи Ромањоли #10 View Post
            Oh, hvala ti što si mi persirao.

Opet vređaš ljude da su indijanci i da nisu normalni i da su stoka. Dakle, tri vređanja u samo dve rečenice.

Pominješ nove likove, a shvati da si i ti jednom bio nov na ovom forumu. Recimo, za mene si bio nov te 2011. godine, jer sam se ja na ovom forumu registrovao još davne 2007. godine, pa te nisam ni tada, a ni sada vređao.

Vidim da si i nick menjao za sve to vreme, od u uroš94 latinicom, pa ćirilicom, do Пипи Ромањоли #10 ćirilicom.

Molio bih te da smiriš strasti. Shvati da si preterao.
            "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

• Sta je ovom decku bre? mislim na pipija... Ne moze da se kontrolise, to je sve ok, ali ovakve uvrede nisu ok...
              Primera

Comment

• Tema ide pod kljuc definitivno.Kada administratori budu znali nesto u vezi Primere i vi cete istog momenta da saznate
                Last edited by AK47; 06-08-15, 01:24.
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Zvanicno: Primera i dalje na SK

Jos novosti uskoro.
                  sigpic

Comment

• Evo i na fb stranici izbacili.
                    http://www.sportklub.rs/real-i-barsa...-na-sportklubu
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Sve cestitke za sk. Jos samo da uzmu nfl

Comment

• a-ma najjaci ... nema dalje price ... malo se strpimo i ljudi nas obraduju ... mda ja ni sekunde nisam sumljao u Sport klub i produzenje ugovora sa Primerom ...

onaj veliki boom i dalje ostaje ... sto bi rekli ''coming soon'' ...

Comment

• A najjaci su mi ovi likovi sto kao traze banove zpog spama i to im toliko smeta, a sami svojim postovima doprinose spamu(sto i ja sad radim) jednostavno iskuliras, ni ne ulazis u temu, nego svi vole da se prave pametni. Inace vrhunski je sto Spanci ostaju na SK-u, bice brutalno dobra sezona, Atelitko mnogo jak, Sevilja i Valensija takodje.
                          sloboda ili ništa

Comment

• Ronaldo, Isko, Benzema, Hames, Modric, Kroos, Mesi, Nejmar, Suarez, Iniesta, Rakitic i jos mnogo drugih, hvala SKu

Comment

• Najzad!!! Bravo za SK!

Comment

• Well done!
                                "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

Working...
                                X